Lantmannagatan 32

Kontor/Övrigt, 1590 m2, Malmö, Annelund

Ett stort och modernt kontor är tillgängligt mitt i Malmö. Perfekt för utbildning eller andra stora kontorsverksamheter!

Välkommen till denna imponerande kontorslokal med en total yta på 1590 kvm, perfekt belägen för verksamheter inom utbildningssyfte eller andra större kontorsverksamheter. 

Det generösa utrymmet erbjuder en öppen planlösning med mindre kontorsrum och ett större konferensrum, komplett med eleganta glasdörrar för en modern touch. Med egna ingångar och handikappanpassad toalett erbjuder lokalen både flexibilitet och tillgänglighet.

Njut av att arbeta i ljusa och luftiga utrymmen, och ta en paus på den soliga balkongen medan du njuter av en kopp kaffe. 

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur denna unika plats kan bli hem för din verksamhet.

Omgivning

Företag i närheten

Pågen, PostNord, Coyote Films och många fler

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns parkeringsplatser tillgängliga med 1 timmes parkeringsskiva, samt möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför lokalen

Närservice

Inom en kort promenad på cirka en minut når du Hum Hum restaurang. Inom en fem minuters promenadavstånd ligger mataffären Orient Food, och efter ytterligare fem minuter når du Coop Annelund. Dessutom finns det klädaffärer och biltvättar i närheten

Skyltläge

Bra

Vägbeskrivning

Skåne län, Södra innerstaden stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer


Promenadavstånd till flera områden i Malmö ca 15 minuter till Persborg tågstation, 10 minuter till Annelund busshållplats, ca 15 minuter till Södervän där fler busslinjer stannar samt ca 10 minuter till Rosengård tågstation.

Övrigt



Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX



Kontakta Annonsör

Mohammad Al Balout
073-240 00 08
Mohammad.albalout@balouten.se


Kontakt

Mohammad Al Balout
Mohammad Al Balout
073-240 00 08

Mohammad.albalout@balouten.se

Balouten AB
Läs mer om Balouten AB och deras 40 lediga lokaler
balouten.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327905

Utvalda lokaler från Balouten AB i Annelund