Kungsgatan 6

Kontor, 400 - 2090 m2, Malmö

Få ditt kontor precis som du vill i denna unika fastighet
Unik lokal i centrala Malmö – Anpassningsbar och flexibel!

Letar du efter en mångsidig lokal med en oslagbar plats i centrala Malmö? Denna fräscha och moderna lokal erbjuder flexibla lösningar som möter dina specifika behov. Med möjligheten att anpassa ytan från 400 m2 upp till 2090 m2 har du möjlighet att skapa den arbetsmiljö som passar dig bäst.

Beroende på ert behov kan lokalen hyras ut i sin helhet eller delas av till en mindre sektion. För företag som söker enskilda kontorsrum finns denna möjlighet också. Perfekt för mindre team eller individuella yrkesverksamma som behöver en dedikerad arbetsplats. Oavsett om du behöver en mindre arbetsplats eller en större kontorsmiljö, kan vi hjälpa dig att anpassa ytan efter dina behov.

Vi erbjuder möblerad uthyrning för att spara dig tid och besvär. Du kan omedelbart komma igång med ditt arbete i en fullt utrustad arbetsmiljö. Vår prioritet är att göra det enkelt för dig. Vi erbjuder korta och flexibla avtalslösningar som kan anpassas efter dina behov och förändringar i din verksamhet.

Denna lokal är belägen i centrala Malmö, vilket ger dig närhet till allt staden har att erbjuda, inklusive bekväm tillgång till kollektivtrafik och serviceinrättningar. Fastigheten som denna lokal befinner sig i heter K6 och har många lockande egenskaper för er som hyresgäst. Det finns parkeringsplatser i husets underjordiska parkeringsgarage, för de anställda som pendlar in till kontoret med bil. För de som arbetar i fastigheten finns det möjlighet att ta en fika på caféet, träna på gymmet eller ha konferenser, allt i en och samma byggnad. 

Kontakta oss idag för att diskutera dina krav och ta steget mot att skapa den perfekta arbetsmiljön för din verksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna högkvalitativa lokal i hjärtat av Malmö.”

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i hörnet av Amiralsgatan och Kungsgatan med huvudentré mot Kungsgatans promenadstråk. Här tar man sig lika snabbt till Malmö centralstation som till Möllevångens spännande lunchutbud. På 5 minuters promenad befinner man sig på Gustaf Adolfs torg och närliggande shopping, service och restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i fastigheten med möjlighet att hyra parkeringsplats.

Kommunikationer


Busshållplats med flera busslinjer stannar precis utanför fastigheten. Citytunnels tågstation Triangeln och Malmö C på gångavstånd.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler