Föreningsgatan 26

Kontor/Övrigt, 420 m2, Malmö

Rymlig kontorslokal i centrala Malmö
Välkommen till denna rymliga och unika kontorslokal i centrala Malmö. Lokalen är belägen på hela vindsplanet i representativ fastighet med goda kommunikationer. Lokalen passar utmärkt för kontorsverksamhet med rum i diverse storlekar för kontors-, mötes- och konferensrum, vilket ger möjlighet till kreativa arbetsmiljöer. Lokalen är utrustad med två pentryn som skapar flexibilitet och tillgänglighet för era anställda. Denna lokal bör även kunna fungera för vårdverksamhet, då den tidigare har använts för detta. Därmed finns viss utrustning för denna typ av verksamhet kvar i lokalen, vilket kan vara en genväg för er som bedriver vård av olika slag. Omomsad verksamhet är ok.

Belägen i en vacker 1800-tals byggnad med historiska anknytningar, placerad längs två av Malmös centrala trafikådror Föreningsgatan och Amiralsgatan. Lokalens centrala läge ger dig närhet till allt staden har att erbjuda, inklusive bekväm tillgång till kollektivtrafik och serviceinrättningar. Busshållplatsen ”Stadshuset” ligger endast 100 m bort, vilket gör det enkelt för medarbetare och besökare som reser med kollektivtrafik. Det finns även gott om parkeringsplatser tillgängliga på fastigheten för era anställda eller besökare. Hiss finns från markplan.

Kontakta oss idag för att steget mot att skapa den perfekta arbetsmiljön för din verksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna lokal i hjärtat av Malmö.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen mitt emellan St Knut, Möllevången och City med gångavstånd till det mesta.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns på fastigheten.

Närservice

Ligger centralt i Malmö med nära till allt så som restauranger, handel, kommunikation.

Kommunikationer


Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Emelie Gabrielsson
040-605 94 10
emelie.gabrielsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler