Fabriksgatan 2

Kontor, 850 m2, Lund

Genetor Coworking öppnar upp i Raffinaderiet i augusti . Där erbjuder vi en toppmodern kontorsmiljö i en fastighet med karaktär, nära kommunikationer.

I augusti öppnar Genetor Coworking upp portarna i Lund. Precis som i Malmö och Helsingborg kommer vi finnas på kommunikationsnära adress, ca 300 meter från Lund C. I Raffinaderiet erbjuder vi toppmoderna lokaler i en äldre fastighet med mycket själ och karaktär. Här kan du välja mellan möblerade kontorsrum, flexplats, coworkingytor eller fast plats i öppen miljö. Vi har en hög servicenivå och bemannad reception. Som medlem har du frukost varje dag, tillgång till bokningsbara mötesrum, postservice och dessutom access till alla våra andra anläggningar (Helsingborg, Hyllie och Malmö). Fokusera på er verksamhet så sköter vi resten.

Vi kan inte erbjuda visning än men kontakta oss så berättar vi mer. 

Omgivning

Omgivning/natur

Läget är perfekt, med närhet till såväl kommunikation som stadens utbud av butiker och restauranger. Raffinaderiet ligger i ett lugnt och mysigt område bestående av både kommersiella och bostadsfastigheter.

Företag i närheten

Skånes Kommuner, Symetri AB, InterTLC, AB, NYoga Studio mfl

Skyltläge

Digital skylt ut mot gatan och Genetor loggan på fastigheten.

Kommunikationer


5 minuters promenad bort ligger Lund central med fantastiska kommunikationer åt alla riktningar samt flertalet region- och stadsbussar.

Övrigt


Planlösning

Varierad planlösning med stora gemensamhetsytor, coworkingytor, mötes- och konferensrum, telefonrum samt kontor i olika storlekar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Marie Willstrand

Marie.Willstrand@genetor.se


Liknande lediga lokaler