Västra Storgatan 4

Kontor, 200 m2, Jönköping, Centrum

Denna kontorsyta ligger precis vid Centralstationen och med gångavstånd till det mesta man kan önska. Ytan kan anpassas efter era önskemål.
När du flyttar in i någon av våra lokaler vill vi erbjuda dig mer än ett kontor. Med konceptet Tosito För Dig vill vi förenkla och förbättra din vardag som Tosito-kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla erbjudanden! Allt från events i din stad till semesterboenden och förhandsrätt på våra hyresrätter och för köp av våra bostadslägenheter. Vi vill med andra ord sticka ut från mängden och det genomsyrar hela vår organisation. Vi står vid er sida från start och till en långsiktig relation. Välkommen att kontakta oss!

Omgivning

Omgivning/natur

På en exceptionell plats i Jönköping city, precis intill Hamnparken till öster om sig och Juneporten till väster om sig. Med närhet till allt för att underlätta er vardag och era behov.

Närservice

Närhet till alla faciliteter såsom restauranger, butiker, apotek, friskvårdsanläggningar med mera. Allt för att underlätta er vardag och era behov.

När du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Kommunikationer


Fastigheten är centralt belägen på väster i Jönköping med direkt anknytning till centralstationen där ni finner tågstation och busstation.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gambrinus 7

Byggår

1905

Renoveringsår

1983

Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Juliano Alm
072-380 99 48
juliano@tosito.se


Kontakt

Juliano Alm
Juliano Alm
072-380 99 48

juliano@tosito.se

Tosito Invest
Fler lokaler från Tosito Invest
www.tosito.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 322434

Liknande lediga lokaler i Centrum