Viktoriagatan 6

Kontor, 143 m2, Helsingborg

Välplanerad kontorslokal i södra Helsingborg
Söker ni en fräsch kontorslokal med gott om parkeringsmöjligheter? Då har ni hittat den!

Lokalen befinner sig på andra våningen med två ingångar, varav den ena trappuppgången har hiss. Den består av fem rymliga kontorsrum, som även kan användas som mötesrum. En öppen yta vid pentryt i mitten av lokalen kan användas som matplats eller ännu mer utrymme för arbetsplatser. Det finns även en toalett med dusch.

Fastigheten är belägen fyra minuter från motorvägen, vilket gör det enkelt för era bilkörande arbetare att ta sig ut på jobb eller resa till och från arbetsplatsen. På fastighetsområdet finns det gott om kostnadsfria parkeringsplatser för pendlande arbetare och besökande kunder. Busslinje 22 har sin hållplats strax utanför fastigheten som kan ta de som pendlar kollektivt in till centrum.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns både industri, handel, service, boende och skolor.

Närservice

Närbutik, pizzeria, vårdcentral m.m på gångavstånd. Någon minuts bilväg bort ligger handelsområde med Dollarstore, Lucu Food och Willys.

Kommunikationer


Det är nära till flera transportleder för den som kommer med bil. Buss finns precis utanför fastigheten som tar en vidare både till centrum samt ut till Råå.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Emelie Gabrielsson
040-605 94 10
emelie.gabrielsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB