Norra Stationsgatan 8

Kontor, 10 - 200 m2, Hässleholm, Norra Station

Business Class är en samverkansatsning mellan Hässleholms kommun, Kunskapsporten, Nyföretagarcentrum, Hesslecity och Outdoor Hässleholm.

Business Class är en stöd- och rådgivningshubb på Norra Station, mitt i Hässleholm, som du som företagare kan vända dig till om du har frågor kring företagande, behov av ett bollplank eller en kontaktyta.

Har du ett nystartat företag eller är på väg att starta ett företag - då är du välkommen att hyra ett rum för att dra nytta av nätverk och stödfunktioner.

Citat från Heeds redovisningsbyrå som startade företaget i Business Class och som fortfarande finns som hyresgäst på Norra Station

”Kunskapsporten är ett företag i framkant som hjälpt oss med våra lokalbehov från start. I samband med vår fortsatta tillväxt, har dem varit där för oss och lyssnat på våra behov samt hjälpt oss hitta bra lokaler för vår verksamhet. Vi har suttit på Business Class i snart tre år och vi är väldigt nöjda. Fantastisk service! Vi är även nöjda med den vägledning och information som Hässleholm Kommuns stödfunktioner har försett oss med i samband med vår flytt till Business Class för första gången.”

Inom ramen för Business Class omvärldsbevakar vi bland annat externa erbjudanden, aktiviteter och projekt från regionala och nationella organisationer som har i uppdrag att främja tillväxten i samhället genom att stötta dig som företagare och entreprenör i din idé- och affärsutveckling. Det kan handla om erbjudanden och stöd kopplat till kompetensutveckling, möjligheter till finansiering, kompetensförsörjningsfrågor med mera.

Business Class är är även en plats där det arrangeras tematiserade seminarier, informationsträffar och andra aktiviteter riktade till näringslivet.

Hässleholms kommun driver projektet Stödstruktur för Ökad Konkurrenskraft i Business Class under 2023-2025

Omgivning

Omgivning/natur

Det kända turistmålet Hovdala Slott finns i utkanten av Hässleholm. Naturområde finns inom gångavstånd till Norra Station.

Företag i närheten

Alstom, Heeds redosivningsbyrå, Komvux, Copernicus, Rejlers, Lindh Automation, Handelsbanken, Restaurang Norra Station mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsmöjligheter i området finns inkl parkeringsgarage.

Närservice

Centrum i Hässleholm och centralstation med alla tillhörande butiker och verksamheter.

Skyltläge

Skyltning är möjligt enkelt i fönster samt även i samråd med hyresvärd och kommun på fasad.

Vägbeskrivning

Norra Stationsgatan 8A

Kommunikationer


I direkt anslutning till Hässleholms station. Ca 100m promenad till rulltrapporna.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Verstaden 8

Byggår

2015

Våningsplan

1 av 3

Planlösning

Kontorsrum med gemensamt minipentry med kylskåp och micro samt skrivare/scanner. Tillgång till gemensamt mötesrum.

Energiklass

A


Takhöjd

2,7 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Business Class är nåbart via gata, bottenplan

Ventilation

FTX

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad



Kontakta Annonsör

Robin Nilsson
072-601 51 27
robin.nilsson@kunskapsporten.nu


Utvalda lokaler från Kunskapsporten i Norra Station