Grafiska vägen 2A

Kontor, 662 - 1324 m2, Göteborg, Krokslätt

Kontor på våning 13-14 med makalös utsikt över Göteborg! Effektivt och välplanerat kontor på 1324 kvm.

Kontor på våning 13-14 med makalös utsikt över Göteborg!  Effektivt, flexibelt och välplanerat kontor på 1324 kvm. Går att hyra ett våningsplan 662 kvm.

Kontoret är i öppet landskap med gott om mötesrum.

Bra kommunikationer med spårvagn, buss, bil och cykel.

I kvarteret Tändstickan, där just en tändsticksfabrik låg fram till 1930-talet, närmare bestämt på Grafiska vägen 2A tornar det karaktäristiska AFRY-huset upp sig. Med 14 900 m² fördelat på 16 våningar har huset blivit ett känt landmärke som visar besökare, som kommer söderifrån, vägen till Göteborg. Det 64 meter höga huset byggdes av Skanska och invigdes 2014.

Fastigheten är ritad av Arkitektbyrån Design som inspirerades av, det i Göteborg högst närvarande fenomenet, väder. Den blåvita dubbelglasade fasaden har därför ett screentryck föreställande vattenmolekyler och fastigheten har dessutom högsta miljöklassning, Leed Platinum.

AFRY, tidigare ÅF, är största hyresgäst och i bottenvåningen hittar man en lunchrestaurang som serverar god mat i en trevlig miljö.

 

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i garage/p-hus

Närservice

Restaurang i huset samt flertal restauranger, ica Maxi och annan service i närområdet

Skyltläge

Fantastiskt skyltläge mot E6 i båda riktningarna

Kommunikationer


Spårvagn linje 2 eller 4 till hållplats Elisedal, går var 6e minut från centralstationen, fem hållplatser (ca 14 min restid) Ca 10 min med cykel från centralen.

Övrigt


Byggår

2014

Planlösning

Öppen planlösning med gott om mötesrum i olika storlekar. Lokalen är idag utformad med två entréer, en publik del med eget kök, mötesrum och hörsal samt en intern del med arbetsplatser och projektrum. Lokalen är 1324 kvm men det går även att hyra ett våningsplan på 662 kvm.


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Bil, spårvagn, cykel

Ventilation

FTX

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

LEEDKontakta Annonsör

Linda Neidert
031-580651
linda.neidert@bygg-gota.se


Liknande lediga lokaler i Krokslätt