Kungsgatan 7A

Kontor, 243 m2, Göteborg, Centrum

Trevlig kontorslokal med stort och modernt kök på Kungsgatan 7 A i centrala Göteborg
Vi kan nu erbjuda en trevlig kontorslokal om ca 243 m² belägen på plan 2 i ett lugnt centralt läge på Kungsgatan 7 A i Göteborg. Lokalen består av flera kontorsrum, konferensrum och mötesrum samt ett stort och modernt kök som lämpar sig utmärkt för trevligt umgänge med kollegorna. Lokalen som har en takhöjd på över 3 meter har fönster ut mot Kungsgatan samt in mot innergård och har även tillgång till två wc samt dusch. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och parkettgolv som tillsammans skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer i absolut närhet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Ett blandområde med kontor, bostäder och butiker beläget inom vallgraven i de centrala delarna av Göteborg med närhet både till Järntorget och Stenpiren.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. som centrala Göteborg har att erbjuda finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer


Knutpunkten Stenpiren Resecentrum och Domkyrkan med all tänkbar kommunikation ligger i närheten av fastigheten. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator, ligger nära och till Centralstationen promenerar man på ca 15 minuter. När västlänkens station i Haga står klar kommer du även ha nära till lokala förbindelser ut i landet.

Övrigt


Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum