Järnvägsgatan 4

Kontor/Kontor, 204 m2, Falköping, centralen

Renoverad kontorslokal vid centralstationen

Fantastisk Kontorslokal vid Falköpings Centralstation! 

Söker du den perfekta kontorslokalen för din företagsverksamhet? Denna rymliga och moderna kontorslokal på Järnvägsgatan i Falköping är precis vad du behöver! Med ett strategiskt läge nära Centralstationen och en yta på hela 204 kvadratmeter erbjuder denna lokal en rad möjligheter för ditt företag. Här är några av de fantastiska funktionerna i denna kontorslokal

Här finns tre generösa kontorsrum, perfekta för att hysa din arbetsstyrka. De har gott om plats för skrivbord, möbler och alla dina affärsbehov.

Köket är utrustat med allt du behöver för att skapa bekväma arbetsmåltider och kaffepauser.

Lokalen har ett eget konferensrum, perfekt för möten, presentationer och brainstorming-sessioner.

Med två toaletter och en dusch behöver du inte oroa dig för trånga morgnar eller eftermiddagsuppfräschning.

Beläget vid Falköpings Centralstation har denna lokal utmärkt anslutning till kollektivtrafik, vilket gör det lätt för ditt team att komma till och från arbetet.

Oavsett om du driver ett nystartat företag eller är ute efter att uppgradera din befintliga kontorslokal, är detta en plats som ger ditt företag den professionalitet och komfort det förtjänar.

Kontakta oss idag för att arrangera en visning och upptäcka alla fördelar med denna fantastiska kontorslokal på Järnvägsgatan i Falköping. Ett sådant tillfälle kommer inte att vara tillgängligt länge, så missa inte chansen att hitta ditt företags nya hem!

Kontakta oss nu på 076-1250724 eller ebbe.brandt@neobo.se för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt företags visioner till verklighet i denna underbara kontorslokal.

Fastighetsbeteckning

Kronhjorten 22


Uppvärmning

Fjärrvärme

Kontakta Annonsör

Ebbe Brandt
076-125 07 24
ebbe.brandt@neobo.se


Kontakt

Ebbe Brandt
Ebbe Brandt
076-125 07 24

ebbe.brandt@neobo.se

Neobo
Läs mer om Neobo och deras 66 lediga lokaler
www.neobo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328580