Jacob Lilja

Novier Real Estate Advisor
Jacob Lilja

Jacob Lilja
010-33 11 372

jacob.lilja@novier.se

Lediga lokaler

Visa alla lokaler

Mäster Samuelsgatan 9

Mäster Samuelsgatan 9

Kontor, 46 m2, Stockholm , City

Exklusivt kontor för det mindre företaget! Kontoret kommer totalrenoveras till toppskick innan ny hyresgäst tillträder. Bästa läge mitt i CBD. Tveka inte höra av er vid frågor eller visning!


Biblioteksgatan 3

Biblioteksgatan 3

Kontor, 55 m2, Stockholm , City

Ett öppet och flexibelt kontor mitt i city! Ett litet och effektivt kontor som passar dig med det lilla företaget. Med rumsavdelare kan ni välja själva hur ni vill arbeta just idag. Belägen mitt på Biblioteksgatan - nära till allt!


Rosenlundsgatan 50

Rosenlundsgatan 50

Kontor, 120 m2, Stockholm , Södermalm

Rumsindelad kontorslokal högst upp i huset! En välplanerad kontorslokal på 120 kvm. Södra Station ligger 1 minut bort och parkering finns tillgängligt.


Kungsgatan 44

Kungsgatan 44

Kontor, 141 m2, Stockholm , City

Spektakulär kontorslokal med fantastisk utsikt! Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor högst upp i huset med egen terass och fönster i alla vädersträck. Tveka inte höra av er för frågor eller visning!


Biblioteksgatan 3

Biblioteksgatan 3

Kontor, 165 m2, Stockholm , City

Kontorslokal högt upp i huset med egen terrass! Kontorslokal om 165 kvm högst upp i representativ fastighet med egen terrass, plats för 10 fasta arbetsplatser. Rumsindelad planlösning med 7 kontorsrum. Hiss finns.


Kungsgatan 44

Kungsgatan 44

Kontor, 210 m2, Stockholm , City

Kontor med öppna ytor i perfekt läge vid Hötorget Lokalen är består av en effektiv yta på 210 kvm med 18 arbetsplatser. I lokalen finns två större mötesrum och fyra mindre samtalsrum. Kök och två toaletter.


Sveavägen 31

Sveavägen 31

Kontor, 213 m2, Stockholm , City

Ljust och fräscht kontor högt upp i fastigheten med egen balkong och tillgång till parkering! Lokalen har ett mötesrum, ett samtalsrum och ett större kontorslandskap i anslutning till kök. Lokalen har två toaletter och en dusch. Fastigheten har en trevlig...


Hornsbruksgatan 19

Hornsbruksgatan 19

Kontor, 218 m2, Stockholm , City

Härlig lokal i en vacker fastighet! Entré från innegården. Nära t-bana, busshållplatser och grönområden.


Kungsgatan 44

Kungsgatan 44

Kontor, 225 m2, Stockholm , City

Kontor med egen terrass mitt på Hötorget! Här erbjuds en fantastisk kontorslokal i högt läge med utsikt över Hötorget. Mestadels öppen planlösning i kombination med rumsindelning. Lokalen renoveras inför nästkommande hyresgäst enligt visionsbilder. Oslagbart läge med all tänkbar service och...


Torsgatan 2

Torsgatan 2

Kontor, 258 m2, Stockholm , City

Lokal högst upp i fastigheten med gångavstånd till T-centralen Trevlig kontorslokal med mycket bra läge. Kombinerat med öppet arbetslandskap och arbetsrum. Gångavstånd till T-centralen. Flertal mötesrum som kan omvandlas till kontorsrum om önskas, öppet arbetslandskap, separata arbetsrum/tysta rum, pentry, 3st...


Hornsbruksgatan 19

Hornsbruksgatan 19

Kontor, 267 m2, Stockholm , Södermalm

Vacker kontorslokal i en sekelskiftesfastighet! Ljus lokal med god takhöjd och välvda fönster. Öppen planlösning med mötesrum. Ligger i mycket bra läge intill populära Hornstull. 50meter till t-bana och bussar.


Rosenlundsgatan 50

Rosenlundsgatan 50

Lager, 293 m2, Stockholm , Södermalm

Ledig garagelokal i ett strategiskt läge på Södermalm Tveka inte kontakta för frågor eller visning.


Rosenlundsgatan 60

Rosenlundsgatan 60

Kontor, 293 m2, Stockholm , Södermalm

Topprenoverad kontorslokal med egen terrass! På Rosenlundsgatan 60, högst upp i huset finns chansen att hyra en topprenoverad yta på 293 kvm. Ny hyresgäst har möjlighet att påverka planlösning och materialval i lokalen. Tveka inte kontakta för frågor eller visning.


Sveavägen 31

Sveavägen 31

Kontor, 317 m2, Stockholm , City

Trevlig kontorslokal mitt i city! Trevlig kontorslokal i mycket bra läge på Sveavägen - 1 min till tunnelbanan.


Torsgatan 2

Torsgatan 2

Kontor, 385 m2, Stockholm , City

Attraktiv kontorslokal med gångavstånd till Centralstationen Trevlig kontorslokal i bra läge med större kontorsrum och mötesrum i lokalen, 3 st toaletter varav 1 med dusch. Gångavstånd till T-centralen. Stora fönster med utsikt mot parken och högt i tak. Ritning visar...


Rosenlundsgatan 52

Rosenlundsgatan 52

Kontor, 413 m2, Stockholm , Södermalm

Ett välplanerat kontor med goda kommunikationer! Kontoret är 413 kvm och har 26 arbetsplatser, 3 mötesrum, 3 toaletter och ett rymligt kök. Tveka inte höra av er med frågor eller om ni önskar en visning!


Mejerivägen 9

Mejerivägen 9

Kontor, 422 m2, Stockholm , Liljeholmen

Ledigt kontor som står redo att flytta in i! Modernt kontorshus med garage och förråd i källaren. Ligger vid Liljeholmens centrum (3-4 minuters promenad) finns båda t-bana, tvärbana och bussar.


Mejerivägen 9

Mejerivägen 9

Kontor, 510 m2, Stockholm , Liljeholmen

Topprenoverad kontorslokal på Liljeholmen! Kontorslokal/utbildningslokal i mycket bra läge på Liljeholmen. Endast 2-3 minuters promenad till T-bana, bussar och tvärbanan. Maila gärna mig för mer information eller visning!


Sveavägen 31

Sveavägen 31

Kontor, 514 m2, Stockholm , City

Trevlig kontorslokal med garage i fastigheten! Detta kontor på Sveavägen 31 kommer totalrenoveras innan ny hyresgäst tillträder. 40 arbetsplatser med tydlig intern och extern indelning. Två pentry och 3 WC, 1 dusch. Tveka inte kontakta för frågor eller visning!


Långholmsgatan 27

Långholmsgatan 27

Kontor, 533 m2, Stockholm , Södermalm

Ljus kontorslokal med bra exponering ut mot gatan! Mestadels öppen planlösning i kombination med mötes och konferensrum. Stora fönster med trevligt ljusinsläpp. Flertalet mindre mötes och samtalsrum samt ett större konferensrum för 10 personer. Fem WC varav 2 RWC.


Torsgatan 2

Torsgatan 2

Kontor, 553 m2, Stockholm , City

Kontoret för det kreativa företaget i ett mycket bra läge Detta är den perfekta lokalen för företaget som behöver stora öppna ytor för många personer samtidigt. Dessutom några stora rum som kan användas för arbete i storrum, som projektrum eller...


Biblioteksgatan 3

Biblioteksgatan 3

Kontor, 594 m2, Stockholm , City

Ett kontor på bästa läge i Stockholm Ett stenkast från Stureplan i hjärtat av Stockholms innerstad finns nu möjligheten att hyra ett exklusivt och representativt kontor med hög standard.


Rosenlundsgatan 54

Rosenlundsgatan 54

Kontor, 618 m2, Stockholm , Södermalm

Kontor i modern fastighet med bra kommunikationer Fin kontorslokal på ett oslagbart läge med bra service och kommunikationer i närheten. Garageplats finns i huset att hyra. Hiss finns. Södra Station rakt över gatan. Kontakta för mer info!


Biblioteksgatan 1

Biblioteksgatan 1

Kontor, 678 m2, Stockholm , City

Ett extraordinärt kontor på Biblioteksgatan 1 Nu finns möjlighet att hyra en vacker kontorslokal på bästa läge i Stockholm City. Kontoret är unikt med fönster mot Biblioteksgatan, egen terrass och takljusmoduler för ljusinsläpp. Kontoret renoveras inför tillträde tillsmammans med hyresgäst....


Rosenlundsgatan 54

Rosenlundsgatan 54

Kontor, 776 m2, Stockholm , Södermalm

Effektiv och modern kontorslokal i ett strategiskt läge! En modern, ljus och trevlig kontorslokal med generös takhöjd finns nu att hyra. Ett flexibelt kontor i ett kanonläge på Södermalm. Kontoret ligger 1 minut från Södra Station och har ringvägen alldeles...


Rosenlundsgatan 60

Rosenlundsgatan 60

Kontor, 1020 m2, Stockholm , Södermalm

Kontorslokal högt upp i huset med fönster i alla väderstreck Fastigheten ligger 1 minut från Södra Station och det finns parkering i fastigheten. Kontoret har omklädningsrum för både damer och herrar. Det finns tre ingångar till lokalen vilket ger bra...


Rosenlundsgatan 50

Rosenlundsgatan 50

Kontor, 2129 m2, Stockholm , Södermalm

Stor och ljus kontorslokal med sociala ytor! Nu finns möjligheten att hyra ett kontor på två våningsplan med en interntrappa emellan. Kontoret är ljust med stora fönster mot gatan. Planlösningen är blandad och kan enkelt anpassas efter behov. Kontoret ligger...