Caroline Klamas

Klövern AB

Caroline Klamas Caroline Klamas
010-482 77 21
070-328 77 21
caroline.klamas@klovern.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Industrivägen 51

Industrivägen 51

Kontor, 106 m2, Göteborg, Sävedalen

Flexibel kontorsyta med stora möjligheter. Flexibel kontorsyta med möjlighet att påverka planlösning och materialval. Kontoret är beläget i Sävedalens industriområde med nära anslutning till E20 som tar dig till Göteborg centrum på 10 min.


von Utfallsgatan 16 B

von Utfallsgatan 16 B

Kontor, 140 m2, Göteborg, Sävenäs

Ljust kontor strax utanför Göteborg centrum. Mindre kontor i Sävenäs med gott om ljusinsläpp. Här finns vissa möjligheter att anpassa kontoret efter dina behov och önskemål. Kontoret är beläget två trappor upp.


Industrivägen 39

Industrivägen 39

Lager, 203 m2, Göteborg, Sävedalen

Lagerlokal i Sävedalens industriområde. Välkommen till Sävenäs Industriområde och denna lagerlokal om 203 kvm. Kontakta oss för mer information och visning.


Industrivägen 2

Industrivägen 2

Kontor, 260 m2, Göteborg, Sävedalen

Ljus och fin kontorslokal i Sävedalen. I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal. Idag består ytan av kontorsrum men är anpassningsbar om önskemål finns om en öppnare lösning. Intill pentryt finns en mindre terrass.


von Utfallsgatan 20

von Utfallsgatan 20

Industri/Kontor, 300 m2, Göteborg, Sävenäs

Ljus och fin kontorslokal i Sävenäs. I detta expansiva område på von Utfallsgatan ligger denna trevliga kontorslokal. Här har ni som hyresgäst goda möjligheter att anpassa planlösning efter era egna behov. Kontoret på 300 kvm är beläget en trappa upp.


Industrivägen 2

Industrivägen 2

Kontor, 350 m2, Göteborg, Sävedalen

Fina och ljusa kontorsytor i Sävedalen. I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal. Idag består ytan av kontorsrum men är till viss del anpassningsbar om önskemål finns om en öppnare lösning.


Von utfallsgatan 20

Von utfallsgatan 20

Kontor, 433 m2, Göteborg, Sävenäs

Stort kontor med uppställningsplats i Sävenäs. Välkommen till Sävenäs industriområde och denna lokal som består av ett kontor om 433 kvm och uppställningsplats om 1 500 kvm. Här har ni som hyresgäst goda möjligheter att anpassa planlösning efter era egna...


Industrivägen 53

Industrivägen 53

Lager, 437 m2, Göteborg, Sävedalen

Lagerlokal i Sävedalens industriområde. Välkommen till Sävenäs Industriområde och denna optimala lagerlokal. Kontakta oss för mer information och visning.


Industrivägen 2

Industrivägen 2

Kontor, 612 m2, Göteborg, Sävedalen

Fräscht och modernt kontor i Sävedalen. I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal. Idag består ytan av kontorsrum men är anpassningsbar om önskemål finns till en annan planlösning. Intill pentryt ligger en mindre terrass.


von Utfallsgatan 16 B

von Utfallsgatan 16 B

Kontor, 680 m2, Göteborg, Sävenäs

Fint kontor med tilltalande planlösning. Nu kan ni sitta på toppmoderna och kostnadseffektiva ytor i ett strategiskt läge nära lederna.


Industrivägen 4

Industrivägen 4

Kontor/Lager, 689 m2, Göteborg, Sävedalen

Utmärkt kombilokal med ljust och rymligt lager. Nära Sävedalens centrum, med utmärkta kommunikationer och lätt tillgänglighet finner ni denna optimala kombinationslokal med 153 kvm kontor och 536 kvm ljust lager. Kontorsdelen som är belägen på övre plan, anpassas efter era...


Industrivägen 59

Industrivägen 59

Kontorshotell/Lager, 710 m2, Göteborg, Sävedalen

Modern lagerlokal i Sävedalen. Modern lagerlokal med entresol från 2013. Fastigheten är inhägnad och håller därför en högre säkerhet. Ytan är fördelas enligt följande: ca 500 kvm höglager, ca 100 kvm entresol, ca 100 kvm låglager/kontor. Takhöjden 6,5 m. Byggnaden...


von Utfallsgatan 21

von Utfallsgatan 21

Lager, 734 m2, Göteborg, Sävenäs

Stort lager med port i Sävenäs Industriområde. Välkommen till Sävenäs Industriområde och denna kallagerlokal om 734 kvm och port. Kontakta oss för mer information.


Industrivägen 2

Industrivägen 2

Lager, 884 m2, Göteborg, Sävedalen

Kombinerat kontors och lagerlokal i Sävedalen. Fastigheten har ett strategiskt läge med närhet till service och restauranger på Sävedalen köpgata. Nära anslutning till E20.


von Utfallsgatan 16 A

von Utfallsgatan 16 A

Kontor, 1000 m2, Göteborg, Sävenäs

Nyproducerade kontorslokaler i Sävenäs. Välkommen till Sävenäs i Göteborg. Här uppförs en kontorsfastighet i två våningsplan, med planerad påbyggnad som erbjuder lediga ytor för kontor. De nya lokalerna kommer ger ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter...


Industrivägen 61 - UP

Industrivägen 61 - UP

Lager, 3000 m2, Göteborg, Sävedalen

Planerad nyproduktion med byggstart 2018. Byggnad kommer inrymma högt lager med port samt kontor. På Industrivägen i Sävedalen planeras nyproduktion av lager/industribyggnad med tillhörande kontor. Lokaler kommer kunna erbjudas från ca 500 kvm upp till 3000 kvm. Byggnaden kommer inrymma...


Hildedalsgatan 1

Hildedalsgatan 1

Butik/Industri/Lager, 5301 m2, Göteborg, Backaplan

Stor butikslokal med verkstad och bra läge i Hisingen. Modern fastighet från 2007 med möjlighet att bedriva verkstad, butik eller däckhotell. Fastigheten består av två byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet....