Anna Engelgren

Fastighets AB Balder

Anna Engelgren Anna Engelgren
08-7353733

anna.engelgren@balder.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Holländargatan 22

Holländargatan 22

Kontor, 60 - 130 m2, Stockholm, City

Eget gårdshus!Trevlig kontorslokal i eget gårdshus fördelat på två våningar. Öppet landskap med plats för flertalet arbetsplatser på entréplan och mötesrum samt pausyta med pentry en våning ner. Två toaletter, varav en med dusch.


Solkraftsvägen 19

Solkraftsvägen 19

Kontor, 66 m2, Stockholm, Tyresö

Kontorslokal/lager vid Kunskapsskolan i TyresöKontorslokal med ett rum med flera fönster, pentry med matplats, lager/förråd, dusch- och omklädningsrum samt wc. Genomgående ljusa ytskikt och grått laminatgolv i rummen.


Stationsgatan 1

Stationsgatan 1

Butik, 128 m2, Stockholm, Sundbyberg

Butikslokal med centralt läge i SundbybergButikslokal i mycket centralt läge vid promenadstråk och nära kommunikationer. Litet pentry/pausdel som kan göras större vid behov.


Saltmätargatan 11

Saltmätargatan 11

Kontor, 129 m2, Stockholm, City

Kontorslokal högst upp i husetHärlig lokal med det perfekta cityläget högst upp i fastigheten. Rumsindelning med glasväggar som gör att lokalen känns ljus. Snedtak och synliga balkar ger lokalen extra karaktär.


Saltmätargatan 19 A

Saltmätargatan 19 A

Kontor, 145 m2, Stockholm, City

Välkomnande kontorslokal med öppen planlösning.Kontorslokal med fräscha ytskikt och öppen planlösning i trevlig kontorsfastighet med äldre charm. Konferensrum finns samt pentry och toaletter. Lokalen kan även utökas med 12 kvm i direkt anslutning för att användas som t.ex tyst rum/mötesrum...


Upplandsgatan 7

Upplandsgatan 7

Kontor, 160 m2, Stockholm, City

Kontorslokal med kakelugnar och stuckaturerFin lokal i fastighet anno 1929. Flera kakelugnar, öppen spis och stuckaturer ger lokalen karaktär. Stora rum för kontorslandskap eller konferensrum mixas med mindre rum. Fint pentry med matplats och pausyta. Två wc och flera mindre...


Karins Allé 5

Karins Allé 5

Kontor, 163 m2, Stockholm, Lidingö

Kontorslokal vid Vittraskolan LidingöBra planerad yta för ex kontor, showroom, bilskola eller byggbolag. Pausyta, omklädning, pentry, mötesrum och förråd i en bra fördelning. Lokalen ligger i samma fastighet som en grundskola och har en egen avskild entré på husets baksida....


Fagerstagatan 11

Fagerstagatan 11

Kontor, 180 - 3970 m2, Stockholm, Spånga

Kontor med stora möjligheter från 180 kvm till 3 970 kvm.Byggnaden erbjuder stora ljusa kontorsytor med stor flexibilitet där ni kan välja om ni vill sitta i enskilda rum eller i öppet landskap. Det finns flera entréer vilket ger möjlighet...


Bergkällavägen 30

Bergkällavägen 30

Industri/Lager, 240 m2, Stockholm, Sollentuna

Lagerlokal med dubbla portarNu finns möjlighet till ett kallgarage med ett mycket lättillgängligt läge från E4:an. Lokalen har två portar, en på långsida och en på gaveln. Hög takhöjd.


Kemistvägen 17

Kemistvägen 17

Kontor, 256 - 1513 m2, Stockholm, Täby

Kontorsytorna är fördelade på 3 vånings plan exklusive förråd i källarplan och vindsvåning med större konferens och bastudel. Vi erbjuder ljusa, moderna kontor med en välkomnande reception och en mixad planlösning. Här finns luftiga pentry och pauslösningar, flertalet toaletter med...


Kavallerivägen 24

Kavallerivägen 24

Kontor, 300 m2, Stockholm, Sundbyberg

Kontor högst upp på eget våningsplanTrevlig kontorslokal vid Rissne torg, högst upp i huset med vidsträckt utsikt. Lokalen har kontorsrum i varierande storlek, trevliga pausytor och pentry samt två wc varav den ena är handikapp anpassad. Nära tunnelbana, buss och...


Bergkällavägen 30

Bergkällavägen 30

Kontor, 452 m2, Stockholm, Sollentuna

Butik/showroom/kontor nära E4:an vid BreddenMed ett mycket lättillgängligt läge från E4:an ligger denna lokal om 452 kvm med en representativ kundentré. Passar bra som butik, proffsbutik, showroom eller lager. Parkering direkt utanför lokalen.


Hallonbergsplan 5-7

Hallonbergsplan 5-7

Kontor, 581 m2, Stockholm, Hallonbergen

Stor kontorslokal med flexibel planlösningKontorslokal med flera rum som vetter in mot Hallonbergen Centrum eller ut mot området. I mitten av lokalen finns pausytor och ett pentry med matplats. Möjlighet finns att ändra planlösning efter behov och verksamhet.


Kung Hans Väg 8

Kung Hans Väg 8

Industri/Lager, 586 m2, Stockholm, Sollentuna

Rymlig lagerlokal med kontorsdel.Lagerlokal med direktaccess och egen lastport. Omklädningsrum, kontorsdel, pentry och toalett finns. Lastport ca 4,3 m Takhöjd: Ca 6 m takhöjd till installationerna vid den högsta delen samt ca 3,35 m till installationerna vi den lägre delen.


Stationsgatan 1

Stationsgatan 1

Butik, 719 m2, Stockholm, Sundbyberg

Butikslokal vid promenadstråk i centrala SundbybergI centrala Sundbyberg med mycket bra skyltläge och nära service och kommunikationer finns ca 700 kvm butiksyta med många möjligheter. Lämplig för exempelvis butik, showroom, kontor.


Hässelby Torg 1

Hässelby Torg 1

Kontor, 766 - 2299 m2, Stockholm, Hässelby

Lokal i tre våningar med två trapphusHel fastighet med totalt 2 229 kvm i tre plan. Idag har lokalen många öppna ytor med genomgående ljusinsläpp. Lokalen kan enkelt delas av till exempelvis mindre kontorsytor och/eller butik och kontor. Fastigheten har...


Vårby Allé 53

Vårby Allé 53

Butik, 960 m2, Stockholm, Vårby

Butikslokal med kontor och lagerdelButikslokal intill E4:an med mycket bra parkeringsmöjligheter. Längst bak i lokalen finns tre kontor, lager och pausyta med pentry.


Järnvägsgatan 30

Järnvägsgatan 30

Butik, 1920 m2, Stockholm, Sundbyberg

Stor butikslokal i Centrala SundbybergStor butikslokal i mycket centralt läge vid promenadstråk, nära kommunikationer och service. Rymliga bakomvarande ytor för kontor, lager och personal. Lokalen ligger delvis under mark och har ljusinsläpp från fönster i gatunivå.