John Lindström

Fastighets AB Balder

John Lindström John Lindström
08-50883802

John.Lindstrom@balder.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Ektorpsvägen 4

Ektorpsvägen 4

Kontor, 85 m2, Stockholm, Nacka

Kontorslokal i Ektorp centrum. Öppen välkomnande entré med plats för lounge. Kontorsrum samt konferensrum ligger i fil med fönster åt Ektorpscentrum. Kontoret har det bästa vad det gäller öppen och cellindelad planlösning.


Ektorpsvägen 2

Ektorpsvägen 2

Kontor, 125 m2, Stockholm, Nacka

Kontorslokal i Ektorp C. Lokalen är fördelad på kontorsrum med plats för flertalet arbetsplatser. Bra pausyta som även kan nyttjas för möten. Trevlig entré med plats för reception eller väntyta. Stora fönster i alla rum ger ett härligt ljusinsläpp.


Holländargatan 22

Holländargatan 22

Kontor, 130 m2, Stockholm

Eget gårdshus! Trevlig kontorslokal i eget gårdshus fördelat på två våningar. Öppet landskap med plats för flertalet arbetsplatser på entréplan och mötesrum samt pausyta en våning ner. Pentry samt två toaletter finns.


Ektorpsvägen 4

Ektorpsvägen 4

Butik, 135 m2, Stockholm, Nacka

Bra butiksyta i växande Ektorp centrum. Goda möjligheter för stor säljyta i lokalens främre del. Lager och personalrum finns i bakre delen av lokalen. Lokalen är ej lämplig för restaurangverksamhet.


Västra Trädgårdsgatan 9

Västra Trädgårdsgatan 9

Kontor, 137 m2, Stockholm

Kontorslokal i anrikt hus med utsikt över Kungsträdgården. Fastigheten har tidigare tillhört Stockholms Handelskammare och är bevarad med tidtypiska detaljer. Här finns möjligheten att hyra kontor och konferensytor i fantastisk fastighet ett stenkast från all tänkbar närservice. Kontorsytan ligger högst...


Nyängsvägen 3A-C

Nyängsvägen 3A-C

Kontor, 142 m2, Stockholm, Botkyrka

Trevlig kontorslokal med ljusinsläpp från två håll. Ljus kontorslokal med fräscha ytskikt mitt i Tullinge centrum med en mestadels rumsindelad planlösning, här finns även en mindre öppen kontorsdel med plats för 4 arbetsplatser och en reception. Lokalen inrymmer även möte/konferensrum,...


Sturegatan 18

Sturegatan 18

Kontor, 144 m2, Stockholm

Kontor i bästa läge med utsikt över Humlegården. Härlig entré med fiskbensparkett och orginaldetaljer. Ljust och fint kontor med plats för flertalet arbetsplatser. Goda mötesmöjligheter och plats för gemenskap.


Ektorpsvägen 6

Ektorpsvägen 6

Butik, 145 m2, Stockholm, Nacka

Butiksläge i Ektorp centrum. Bra butiksyta med hörnläge i växande Ektorp centrum. Goda möjligheter för stor säljyta i lokalens främre del. Kontor och personalrum finns i bakre delen av lokalen. Lokalen kan även fungera för restaurang som endast serverar kalla...


Ektorpsvägen 4

Ektorpsvägen 4

Kontor, 150 m2, Stockholm, Nacka

Lokal i Ektorp centrum. En lokal med rumsindelning, avskiljt pentry och ett öppet landskap. Fina och flexibla ytor som kan anpassas efter behov. Trevliga entréer med plats för väntrum och reception om så önskas.


Botkyrkavägen 4

Botkyrkavägen 4

Kontor, 156 - 525 m2, Stockholm, Huddinge

Ljusa välkomnande kontorslokaler med stora möjligheter. Flexibla kontorslokaler med en i dagsläget rumsindelad planlösning med mycket bra konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Möjlighet att påverka planlösningen efter egna önskemål och behov. Varierande storlek från 156 kvm till 513 kvm, alla ytor...


Prästgårdsgränd 4

Prästgårdsgränd 4

Kontor, 178 m2, Stockholm

Kontor/showroom högst upp i fastigheten. Trevlig kontorsyta med öppet landskap och plats för flertalet arbetsplatser, konferensrum samt mötesrum. Lokalen har också möjlighet för rymligt showroom.


Svarvarvägen 1

Svarvarvägen 1

Kontor, 180 m2, Stockholm, Nacka

Kontorslokal i Kummelbergets industriområde. Trevlig och ljus kontorslokal i Kummelbergets industriområde. Mixad planlösning med plats för flertalet arbetsplatser och mötesrum. Möjlighet att anpassa planlösning efter egna behov.


Prästgårdsgränd 4

Prästgårdsgränd 4

Kontor, 180 m2, Stockholm

Mycket yteffektivt kontor med strategiskt läge i Älvsjö. Ljust och trevligt kontor 3 trappor upp i fastigheten. Bra mix av öppna ytor och kontorsrum. Möjlighet att anpassa planlösning efter egna behov.


Ektorpsvägen 4 C

Ektorpsvägen 4 C

Kontor, 210 m2, Stockholm, Nacka

Kontorslokal i Ektorp C. Stora luftiga ytor fördelade på ett större landskap, två kontor/mötesrum samt ett avskilt pentry. Fräscha lokaler som med enkelhet gå att anpassa efter behov.


Årdalavägen 76

Årdalavägen 76

Kontor, 210 m2, Stockholm

Butik/kontorslokal i markplan. Rumsindelad lokal med öppen del som i dagsläget drivs som butik, här finns även möjligheten att etablera kontor.


Ellipsvägen 11

Ellipsvägen 11

Kontor, 301 m2, Stockholm, Huddinge

Välkomnande trevlig lokal på våning 1 i fastigheten. Kontor med rumsindelad planlösning med flertalet rum i varierande storlekar samt ett större konferens/mötesrum. Här finns luftiga gemensamhets ytor, pentry och toaletter. Lokalen har en varm och välkomnande känsla med ljusinsläpp från...


Nyängsvägen 3A-C

Nyängsvägen 3A-C

Kontor, 361 m2, Stockholm, Botkyrka

Ledig lokal med möjligheter. Mixad yta med mindre butiksdel mot Tullinge torg, större lager/kontorsdel samt pausyta och omklädningsrum. Lastplats med direktaccess till lokalen.


Ektorpsvägen 2

Ektorpsvägen 2

Butik, 411 m2, Stockholm, Nacka

Butikslokal i Ektorp C. Ljus och trevlig butiksyta mitt i Ektorp C. Entré finns från två håll direkt från gatan samt direktentré från den intilliggande matbutiken. Fönster för skyltning både in mot centrumet och ut mot gatan. Lokalen är fördelad...


Häradsvägen 255

Häradsvägen 255

Kontor, 593 m2, Stockholm, Huddinge

Ljusa och fräscha lokaler strategiskt belägen intill E4an. Lokalens kontorsdel är i dagsläget rumsindelad men går med enkelhet att anpassa efter behov, nyrenoverat pentry med god standard.


Ektorpsvägen 2 C

Ektorpsvägen 2 C

Kontor, 627 m2, Stockholm, Nacka

Ledig lokal i Ektorp C. Lokalen är fördelad på 2 plan som förbinds med interntrappa. Idag är lokalen fördelad på flertalet kontorsrum och även öppen yta för plats med många arbetsplatser eller mötesrum. Nedre planet är förberett för omklädningsrum och...


Fredsborgsgatan 24

Fredsborgsgatan 24

Industri, 771 m2, Stockholm

Lagerlokal i ett mycket bra logistiskt läge. Fräscha öppna lagerytor med 3,5 m i takhöjd. En flexibel lokal som har möjlighet att möta olika behov hos er verksamhet. Inlast sker via lasthiss.


Botkyrkavägen 4

Botkyrkavägen 4

Kontor, 1079 m2, Stockholm, Huddinge

Kontorslokal med tillhörande lagerdel. Välkomnande kontorslokal i entréplan med en i dagsläget rumsindelad planlösning, här finns möjlighet att påverka planlösningen efter egna önskemål. Kontorsytan är 682 kvm och har en tillhörande lagerdel om 397 kvm som nås via interntrappa samt...