Linda Ganbrant

AB Stångåstaden

Linda Ganbrant Linda Ganbrant
013-208641

linda.ganbrant@stangastaden.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Smedjegatan 11

Smedjegatan 11

Kontor/Kontorshotell, 25 m2, Linköping, Gottfridsberg

25 kvm i kontorshotell Gottfridsberg. På Smedjegatan 11 kan vi nu erbjuda ett kontorsrum på 25 kvm. Tillgång finns till gemensamt konferensrum, kök och toaletter. Lättillgängligt med gratis gatuparkering (2 tim) i direkt anslutning. Inflyttning kan ske omgående. Ring för...


Götgatan 9

Götgatan 9

Kontor/Lager, 62 m2, Linköping, Övre Vasastaden

Fin källarlokal på 62 kvm. Lokalen har WC, kök och 2 stora rum. Perfekt för den lilla företagaren som kontor eller liknande för 1-2 personer. Lokalen är ledig omgående och tillträde kan ske efter överenskommelse.


Danmarksgatan 6

Danmarksgatan 6

Övrigt, 104 m2, Linköping, Vasastaden

Fin källarlokal med egen ingång. Ljus och fin källarlokal med egen ingång på 104 kvm. Lokalen har kapprum, WC och pentry samt ett stort rum. Lokalen är hyresledig och tillträde kan ske enligt överenskommelse.


Sandgatan 4

Sandgatan 4

Övrigt, 132 m2, Linköping, Gottfridsberg

Servicekontor med garage. Här finns det möjlighet att hyra en bra lokal som till exempel kan fungera som servicekontor eller liknande. Det finns både kontor med lunchrum, lager, omklädningsrum och dusch. Egen ingång via mindre centralgarage. Till lokalen finns det...


Götgatan 35

Götgatan 35

Övrigt, 178 m2, Linköping, Övre Vasastaden

Kontorslokaler i Abisko centrum. Lokalen är fördelad på ett flertal mindre rum och är lämplig som kontor. Lokalen ligger en trappa upp utan hiss. Uthyres på rivningsavtal, är ledig omgående och tillträde kan ske efter överenskommelse.