Johanna Andersson

Fabege AB

Johanna Andersson Johanna Andersson
08-556 747 28

johanna.andersson@fabege.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Lästmakargatan 10

Lästmakargatan 10

Kontor, 103 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Underbar liten lokal högst upp med egen balkong. Fin liten lokal precis under takåsarna med egen balkong. 7000kr/kvm/år i kallhyra. Lokalen renoveras till en fin produkt.


Engelbrektsgatan 5

Engelbrektsgatan 5

Kontor, 170 m2, Stockholm, Östermalm

Unik vindslokal med vackert tornrum och en egen balkong ! Hyresnivå om 7000 kr/kvm exkl. tillägg.. Bilderna är referensbilder.


Gamla Brogatan 29

Gamla Brogatan 29

Kontor, 180 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Mycket fin lokal i bästa läge! Fint läge på Gamla Brogatan med närhet till T Centralen och citypulsen. Lokalen är nyrenoverad och mycket bra planerad med både en extern och en intern yta.


Gamla Brogatan 27

Gamla Brogatan 27

Kontor, 220 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Sekelskiftespärla ett stenkast från Centralstationen! Mycket trevlig sekelskifteslokal. Takhöjden är mycket generös och så även rummen. Originaldetaljer som stuckatur i tak ger lokalen extra karaktär och känsla. Lokalen är till viss del rumsindelad men går att öppna upp delvis,.


Barnhusgatan 3

Barnhusgatan 3

Kontor, 277 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Vacker lokal med bra takhöjd och vackra stuckaturer. Ligger alldeles intill pulsen från Drottninggatan! Fin sekelskiftslokal i en mycket vacker fastighet.Här får duvara med och skapa en fin modern lokal. Bilderna är från en liknande lokal i fastigheten.


Torsgatan 4

Torsgatan 4

Kontor, 344 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Bra planerad lokal med egen terrass högt upp i huset! Fantastiskt fin lokal i en topprenoverad fastighet med närhet både till t centralen och citypulsen.


Sveavägen 166

Sveavägen 166

Kontor, 412 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Nu har du chans att hyra ett eget kontorsplan i Wenner-Gren Center ! Lokaler med en fantastisk utsikt på våning 22. En nyrenoverad modern lokal i en trevlig fastighet med konferensmöjligheter, restaurang och även dusch/omkl.rum.


Drottninggatan 89

Drottninggatan 89

Kontor, 429 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Modernt kontor högt upp med utsikt Här finns nu möjligheten att förhyra ett fantastiskt fint kontor med utsikt över takåsarna. Fastigheten som är byggd på 60-talet har härliga fönster med låg bröstning och ett serviceutbud utöver det vanliga.


Sveavägen 151

Sveavägen 151

Kontor, 1005 - 1400 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

Ljust och fin lokal med attraktivt skyltläge mot Sveavägen. Nära till både citypulsen och grönområden. En trevlig lokal i ett perfekt läge nära innerstan men ändå nära stora lederna både norr/söder.


Franzéngatan 6

Franzéngatan 6

Kontor, 5000 - 12000 m2, Stockholm, Stadshagen

Med utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan utvecklas här ett spännande koncept. De generösa våningsplanen ger effektiva och trivsamma kontorsytor. Den stora entrén med lounge inbjuder till spontana möten. Terrassen och uteplatsen ger möjlighet att koppla av och mötas. Läget är...