Jan-Erik Johansson

Wihlborgs Fastigheter AB

Jan-Erik Johansson Jan-Erik Johansson


jan-erik.johansson@wihlborgs.se

Lediga lokaler


Visa alla lokaler

Nelly Krooks gata

Nelly Krooks gata

Kontor, 133 m2, Helsingborg, Centrum

Kontorslokal Stattena Centrum, ca 7 arbetsplatser, konferensrum, pentry. Lokalen ligger på bottenvåning med direkt anslutning till stor parkeringsplats.


Järnvägsgatan 7

Järnvägsgatan 7

Kontor, 204 m2, Helsingborg, Centrum

Om man vill sitta mitt i city, så är detta den rätta lokalen. Centralt kontor i bästa läge med utsikt mot sundet, ca 7 arbetsplatser.


Järnvägsgatan 7

Järnvägsgatan 7

Kontor, 227 m2, Helsingborg, Centrum

Trevligt kontor på femte våningen med plats för 16 arbetsplatser. Inom gångavstånd finns ett stort utbud av lunchrestauranger, handel och annan service, och ca 20 meter från Knutpunkten där ni enkelt når allmänna kommunikationer.


Järnvägsgatan 7

Järnvägsgatan 7

Kontor, 261 m2, Helsingborg, Centrum

Mitt i centrum och i ett av Helsingborgs vackraste hus ligger denna kontorslokal på fjärde våningen med fantastisk utsikt över sundet. Lokalens rymlighet och stora ljusinsläpp gör den till en väldigt trevlig kontorsvåning. I byggnaden och dess närhet har man...


Järnvägsgatan 7

Järnvägsgatan 7

Kontor, 357 m2, Helsingborg, Centrum

Kontorslokal med charm och elegans, högt i tak, kakelugn samt balkong med utsikt över hamninloppet. Bästa läge, mitt i city ett stenkast från Knutpunkten.


Järnvägsgatan 7

Järnvägsgatan 7

Kontor, 897 m2, Helsingborg, Centrum

Ett fantastiskt kontor på tre plan. Härliga lokaler med kakelugnar, stuckatur och oslagbar utsikt mot innerhamnen. Ett stenkast från all kommunikation.