Solkraftsvägen 14C

Industri/Kontor/Lager, 1340 m2, Tyresö, Skrubba

Lager och kontor om ca 500 kvm resp. ca 840 kvm i Skrubba

Lager och kontor om ca 500 kvm resp. ca 840 kvm i Skrubba. Delbart.

Solkraftsvägen 14c i Skrubba/Tyresö erbjuder en kombination av 500 kvm lagerutrymme och 840 kvm kontorsutrymme, med flera portar på markplanet för enkel tillgång och effektiv hantering av varor.

Även tvättplatta finns.

Lagerutrymme

Med en total yta på ca 500 kvm lagerutrymme är detta en rymlig och välorganiserad plats för lagring av varor och material. De flera portarna på markplanet ger möjlighet till smidig in- och utlastning, vilket underlättar arbetsflödet. Spolplattan är en praktisk funktion som gör det möjligt att rengöra fordon och utrustning direkt på plats.

Kontorsutrymme

Med ca 840 kvm kontorsutrymme ovanpå lagret finns gott om utrymme för arbete och verksamhet. Detta är en idealisk plats för att skapa en produktiv arbetsmiljö och möjliggör olika arbetsarrangemang.

De många kvadratmetrarna ger utrymme för mötesrum, arbetsstationer, avskilda kontorsrum och gemensamma utrymmen.

Uppdelning av ytor

Möjligheten att dela upp ytorna finns från cirka 250 kvm och uppåt.

Sammanfattningsvis beskriver fastigheten på Solkraftsvägen 14c i Skrubba/Tyresö en imponerande och välutrustad plats för både lager- och kontorsverksamheter. Dess flexibilitet, bekvämligheter och välbevarade skick gör den till en attraktiv möjlighet för företag som söker en modern och funktionell arbetsplats.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB i Skrubba