Sjöängsvägen 1

Industri, 2200 m2, Stockholm, Norrviken Södra

Projektfastighet om ca 2 200 kvm industri

Vi har möjligheten att uppföra en byggnad för lätt industri eller lager om ca 2 200 kvm BTA och med en takhöjd om 10 meter inom befintlig detaljplan. Fastigheten är belägen längs Sjöängsvägen med enkel och smidig access till E4an. Inom 3 minuters gångväg finns Norrvikens pendeltågsstation. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor. För mer information kontakta Thomas Jonasson, Revelop

Omgivning

Omgivning/natur

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Närservice

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Skyltläge

Mycket god exponering mot Norrviksleden.

Kommunikationer


Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Med buss Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Med pendeltåg Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C 20 minuter. Med bil Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.

Övrigt





Kontakta Annonsör

Thomas Jonasson

Thomas.Jonasson@revelop.se