Gustaf de Lavals väg 10

Industri/Lager, 5000 - 9000 m2, Stockholm

Projektfastighet om ca 5 000 - 9 000 kvm industri / lager med bygglov.

Vi uppför en ny byggnad, anpassad efter er verksamhet i bästa läge strax i Tumba söder om stockholm med bra access till E4 och E20. 

Idag finns kontor, lager, restaurang och gym i närområdet. Idag består fastigheten av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. 

Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.

Omgivning

Omgivning/natur

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Företag i närheten

Alfa Laval, Delaval, Botkyrka Kommun, Kunskapsskolan

Parkeringsmöjligheter/garage

Här är det enkelt att hitta parkeringsplats för besökande gäster. Det finns även möjlighet för företag att hyra ett antal egna parkeringsplatser.

Närservice

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer


Med buss och pendeltåg Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter.

Med bilFastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Tumba 7150

Byggår

2023

Planlösning

BYA ca 4850 kvm med möjlighet till entresol.
Kontakta Annonsör

Thomas Jonasson

Thomas.Jonasson@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB

Liknande lediga lokaler