Dåntorpsvägen 4

Industri/Lager/Övrigt, 6000 m2, Stockholm, Jordbro

Varma & kylda lagerlokaler 4 000 - 52 000 m² i Jordbro Business Park
Flex möter företagens aktuella behov genom att anpassa ytor som redan finns. Flex ligger mitt i väletablerade Jordbro Business Park. I två angränsande fastigheter erbjuder vi mer än 100 000 m lagerlokaler uppdelade i olika varma, kylda, samt frys-sektioner.

Omgivning

Omgivning/natur

Etablerade Jordbro Business Park utvecklas tillsammans med resten av Jordbro.Beläget 30 minuter söder om Stockholm är Jordbro ett nav som förser såväl huvudstadsområdet som resten av landet med varor. Flex ligger mitt i Jordbro Business Park, intill företag som Rexel, Nordiska Galleriet, PostNord och Coca-Cola.Sedan 1960-talet har Jordbro Business Park kopplat ihop Sverige med Europa och världen. I dag består Jordbro Business Park av lokala, regionala och globala företag som tillsammans bildar en mångfacetterad och ständigt föränderlig affärshub i Stockholm.

Parkeringsmöjligheter/garage

Mycket bra uppställning, rangerytor samt parkeringsmöjligheter.

Närservice

Flex ligger på gångavstånd från Jordbro centrum och pendeltåget till Stockholm och Nynäshamn. I Jordbro Centrum finns närservice som restauranger, caféer och butiker.

Kommunikationer


Avståndet till centrala Stockholm är knappt 2,5 mil.Från Stockholm kör man Nynäsvägen/väg 73 söderut och vid trafikplats Jordbro kör man av och vidare in på Jordbrolänken/väg 259.Pendeltåget stannar i Jordbro och därifrån är det en promenad på ca 800 meter för att ta sig till fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Jordbromalm 31

Renoveringsår

2023
Kontakta Annonsör

Johan Marinder
08-545 835 43
johan.marinder@sagax.se


Kontakt

Johan Marinder
Johan Marinder
08-545 835 43

johan.marinder@sagax.se

AB Sagax
Läs mer om AB Sagax och deras 66 lediga lokaler
www.sagax.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328439

Utvalda lokaler från AB Sagax i Jordbro

Liknande lediga lokaler i Jordbro