Bruttovägen 4

Industri/Lager/Övrigt, 545 m2, Stockholm, Veddesta Industriområde

Attraktiv Lager/industrilokal i markplan i Veddesta Industriområde – för närvarande ett av Stockholms mest expansiva område!

Byggnaden färdigställdes år 1972.

Fjärrvärme

Lokalen utgörs huvudsakligen av lageryta i markplan. Här finns även mindre kontorsytor samt personalutrymmen så som pentry och omklädningsrum. Lagret har god lastaccess via markport från lastgata. Lokalen lämpar sig för lagerverksamhet eller lättare industri och produktion. Takhöjden är ca 2,90 m.

Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen enligt hyresgästens önskemål.

Omgivning

Omgivning/natur

Veddesta industriområde i Järfälla kommun, vid den nordvästra infarten till Stockholm är ett av Stockholms mest expansiva områden just nu. Det planeras och byggs nya attraktiva områden med mängder av nya bostäder, kommersiella fastigheter, service med mera. Hela Barkarbystaden samt projekteringen av tunnelbanans förlängning exempelvis. Här väljer såväl små som stora företag att etablera sig.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser går att hyra på fastigheten.

Närservice

HOOM Home & Hotel på Bruttovägen 15 och en grossistbutik på fastigheten. Kommunen är mest omtalad för shoppingcentret Stockholm Quality Outlet som med sina drygt 100 butiker dit du tar dig på ca 5 minuter med bil, precis bredvid Ikea Barkarby och hela det nya bostadsområdet Barkarbystaden. Några få minuter bort med bil har du även Viksjö Centrum, med butiker, apotek och restauranger.

Kommunikationer


Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne. Det tar ca 40 minuter att ta dig kommunalt till fastigheten från T-centralen via pendeltåg till Barkarby Station och därifrån buss 541 (Jakobergs Station- Vällingby) som stannar ca 630 m från fastigheten.

Övrigt


Byggår

1972


Takhöjd

2,9 m

Lokalen kan nås via

Lagret har god lastaccess via markport från lastgata.Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326594