Lindtorpsvägen 10

Industri/Kontor/Lager, 23 - 78 m2, Örebro, Adolfsberg/Södra Linhult

Flexibla industrilokaler, hyreslokaler där din dröm kan bli verklighet

Är du företagare och saknar en lokal med bra läge? Har du en fantastisk affärsidé eller letar du efter ett smart investeringsobjekt? Drömmer du om en egen plats för din bilhobby? En plats där du kan restaurera möbler eller arbeta med händerna? De innovativa Talli-lokalerna är avsedda för alla.

I Finland har begreppet Talli, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra flexibla och mångsidiga lokaler för småföretag och hobbys. Vi var pionjärer och är idag marknadsledare med ca 5 000 lokaler i drygt 70 anläggningar på ca 35 orter.

Talli-lokalerna erbjuder kostnadseffektiv stabilitet till småföretagarnas vardag. Din idé har plats att växa och du har friheten att göra det som passar dig bäst.

Allt färre har plats för sin hobby eller fritidsintresse hemma. I Tallilokalerna finns det rejält med plats för exempelvis tvätt, bilservice och mindre reparationsarbeten, om bilar är din hobby. Man kan också bygga exempelvis toalett och ett litet kök i lokalen för att göra den ännu trivsammare.

Talli-lokalernas användarkrets är vid och efterfrågan stor. Talli-lokalerna har byggts på attraktiva lägen intill smidiga förbindelser. Lokalerna är byggda av högkvalitativa material och är försäkrade, övervakade och lätta att ta hand om.

Efter flera framgångsrika år i Finland etablerar vi nu Talli på flera orter i Sverige runt om i Sverige.

Talli-lokalerna passar perfekt för både företag och privatpersoner. Lokalerna kan till exempel användas för;


Byggår

2023

Planlösning

Nya verksamhetslokaler med högt i tak, egen lastport och tåliga golv, perfekt för verksamheten eller hobbyn. Finns både att hyra och att köpa.


Takhöjd

5 m

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation



Kontakta Annonsör

Tom Bergström
070-099 19 72
tom.bergstrom@talli.com


Kontakt

Tom Bergström
Tom Bergström
070-099 19 72

tom.bergstrom@talli.com

Talliosake Sweden AB
Läs mer om Talliosake Sweden AB och deras 16 lediga lokaler
talli.com

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 323237

Utvalda lokaler från Talliosake Sweden AB i Adolfsberg/Södra Linhult

Liknande lediga lokaler i Adolfsberg/Södra Linhult