Holmströmgruppen

Vår fastighetsverksamhet bygger på en aktiv förvaltning med god service och kvalitet som ger hållbara och trivsamma bostäder. Vårt mål är att vara en engagerad och aktiv fastighetsägare på ett fåtal utvalda marknader. Mervärde skapas genom aktivt och ansvarsfullt utövande av ägarrollen. Vi agerar och förvaltar med målet att behålla våra fastigheter i generationer.
Holmströmgruppen
4 lediga lokaler
Holmströmgruppen
Sturegatan 6
114 35 Stockholm
08-6609400

Kontaktpersoner

Utvalda lokaler från Holmströmgruppen

Lediga lokaler hos Holmströmgruppen

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Stockholm

Totalt har Holmströmgruppen 4 lediga lokaler.

Esplanaden 21

Esplanaden 21

Butik/Kontor, 75 m2, Kalmar, Centrum

Trevlig kontorslokal med bra läge i centrala Kalmar. Trevlig kontorslokal med bra läge i centrala Kalmar. En djupgående kontorslokal med tre separata rum. 


Enliden 1

Enliden 1

Butik/Kontor/Lager, 100 m2, Kalmar, Enliden

Välkommen till Enliden i Rockneby, i norra delarna av Kalmar! Här har du grönska och en träffpunkt inpå knuten samt skola och affär på gångavstånd. Till lokalen som befinner sig på källarplan tar du dig enkelt ner för några få...


Okegatan 13

Okegatan 13

Butik/Industri/Lager, 120 m2, Kalmar, Sandås

I denna fastighet finns möjlighet att hyra ett kontor, lager eller butik på en attraktiv adress i Kalmar. Lokalerna har fiber, pentry och fräscha ytskikt!


Ormingeplan 2

Ormingeplan 2

Kontor/Lager/Övrigt, 790 m2, Stockholm, Orminge

Före detta kampsportslokal, stora öppna ytor, omklädningsrum, personalutrymmen. Kan användas till lager, kontor mm. Före detta kampsportslokal, stora öppna ytor, omklädningsrum, personalutrymmen. Kan användas till lager, kontor mm.