Castellum Stockholm

Castellum


Välkommen till Castellum i Stockholm, vi har lediga lokaler för dig, allt från kontor, till lager/ logistik och lätt industri. Vi finns på plats för dig, centralt och runt om den växande staden med lediga lokaler för de flesta branscher.

I Stockholm har Castellum lokaler främst inom kontor och lager och logistik, men även lätt industri. Med de många förändringarna i närorterna har detta fört med sig många omflyttningar och idag utvecklas nya områden. För dig som är intresserad av att etablera dig i de nya områdena som växer fram finns många möjligheter genom att hyra av oss.

Castellum har ett hundratal fastigheter strategiskt belägna både i och utanför centrum. Med ett starkt lokalt engagemang i Stockholm är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek och möjlighet till att flexibla lösningar, nästan alltid erbjuda en lösning som passar dig och dina behov av lokal.

Castellum Stockholm
1 lediga lokaler
Castellum Stockholm
Torsgatan 11
111 23 Stockholm
08 602 33 00

Kontaktpersoner

Utvalda lokaler från Castellum Stockholm

Lediga lokaler hos Castellum Stockholm

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Stockholm

Totalt har Castellum Stockholm 1 lediga lokaler.

Tjurhornsgränd 6

Tjurhornsgränd 6

Kontor, 226 m2, Stockholm, Johanneshov/ Globen

Då är ni välkommna till detta kontor i Johanneshov! Här får ni som hyresgäst ett ljust och fint kontor med närhet till kommunikationer och service. Planlösningen består av rumsindelade kontor och en öppen mittkärna. Kontoret passar perfekt för det mindre...