Teknikvägen 3B

Butik/Industri/Lager, 514 m2, Vallentuna

Ny renoverat kontor 257kvm + lager/butik 257kvm i två våningar. Lastport till lager delen är 2,1m hög x 4,4m bred. Mark för uppställning i anslutning.
Lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin.

Fastigheten har fått ny fasad på de sidor som är mot omgivande vägar, samt tilläggsisolering, nya fönster och nydragen el.

Omgivning

Omgivning/natur

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet.

Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Företag i närheten

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Närservice

Endast ett par minuters promenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Skyltläge

Ja på fasad

Kommunikationer


Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.

Övrigt


Byggår

1976

Renoveringsår

2018

Antal rum

anpassningsbart


Takhöjd

2,5 m

Uppvärmning

Luftvärmepump (eget abonnemang)



Kontakta Annonsör

Johan Swedérus
070-826 86 56
johan@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler