Voltgatan 22

Butik/Industri/Lager, 360 - 2160 m2, Stockholm, Arlandastad

Tillfälle att flytta in i nybyggda och flexibla verksamhetslokaler för exempelvis lager, verkstad eller industri. Möjligt tillträde i höst!

I det väletablerade och strategiskt belägna verksamhetsområdet Arlandastad så utvecklas just nu nya flexibla verksamhetslokaler lämpade för exempelvis lager, verkstad eller industri av olika slag. Lokalerna är anslutna till oljeavskiljare vilket även möjliggör verksamheter inom bilrekond och liknande.

Storleksmässigt så finns i dagsläget sammanhängande ytor mellan 360-2160 kvm tillgängligt att förhyra med goda möjligheter att påverka utformning och planlösning.

Kontors- och personalytor placeras med fördel på entresolplanet och de delar av lokalerna som inte har entresol ovanför har en takhöjd om ca 9 m vilket möjliggör lagring med höga ställage. Byggnaden är försedd med ett stort antal markportar för smidig inlastning.

Med stort kundflöde i området och bara några minuters bilfärd till både E4an och Arlanda och ca 30 min till både Stockholm och Uppsala är detta läge optimalt för bolag inom många olika branscher.

Hör gärna av er vid eventuella frågor eller om dessa lokaler kan vara intressanta för er verksamhet!


Fastighetsbeteckning

SIGTUNA MÄRSTA 1511

Byggår

2024

Planlösning

Nybyggd fastighet med flexibilitet för er som hyresgäst att påverka storlek, utformning och funktioner för att passa er verksamhet. Tillgänglig yta i dagsläget är från 360 kvm upp till ca 2160 kvm.


Takhöjd

9 mKontakta Annonsör

Patrik Salmén
076-303 22 38
patrik@realtum.se


Kontakt

Patrik Salmén
Patrik Salmén
076-303 22 38

patrik@realtum.se

Realtum AB
Läs mer om Realtum AB och deras 1 lediga lokaler
www.realtum.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327910

Liknande lediga lokaler i Arlandastad