Sankt Göransgatan 126

Butik/Övrigt, 140 m2, Stockholm, Kungsholmen

Möjlighet att etablera en lunchrestaurang utan överlåtelseavgift i ”Wonna Tower” - ett läkarhus i världsklass!

Fantastisk möjlighet att utan överlåtelseavgift etablera en lunchrestaurang i ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920!

Lokalen är belägen i bv i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen har en egen utgång till en bra yta för att ställa upp några bord och skapa en mindre uteservering. Entrén till lokalen är belägen i direkt anslutning till husets huvudentré.

Planlösningen utgörs av ett stort rum med plats för sittande gäster samt ett rymligt kök med personalutrymmen bakom samt möjlighet till ca 50-70kvm lagerutrymme.

Området är mycket expansivt och det finns många som arbetar både i huset och i kringliggande kontorsfastigheter som skulle uppskatta möjligheten till att köpa fika och lättare luncher här. Lokalen har alla förutsättningar för att kunna bli en upperlig restaurang. Hyresvärden kan eventuellt även tänka sig middagsservvering. Hyresvärdens dröm är att få hit en restaurang som serverar hälsosam kost med toppkvalitet, ett koncept som även skulle uppskattas av husets hyresgäster och många besökare då detta är ett läkarhus i världsklass.  

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål!

Omgivning

Omgivning/natur

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Närservice

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Skyltläge

Ja!

Kommunikationer


Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Övrigt


Byggår

1955

Renoveringsår

2020


Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ventilation

Mekanisk ventilation (FTX).

Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 97 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326554

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen