Johannesfredsvägen 15-17

Butik/Industri/Lager, 4248 m2, Stockholm, Syd

Unik möjlighet, 4248 kvm Lager- och Produktionslokal med Kontor på Johannesfredsvägen i Bromma!
Sällan ges tillfället att förhyra en lokal med sådana möjligheter! Här kan du skapa din verksamhets optimala bas med en kombination av moderna lager- och produktionsutrymmen samt nyrenoverade kontor, centralt belägna på Johannesfredsvägen i Bromma.

•Total yta 4248 kvm, uppdelat på ca 1101 kvm kontorsutrymme och 3147 kvm lager- och produktionslokal.
•Strategiskt Läge Optimalt läge med närhet till E4 och E18, vilket möjliggör enkel och smidig tillgänglighet oavsett transportmedel.
•Flexibel Anpassning Gestalta planlösning och materialval enligt dina önskemål och behov. Vi finns här för att hjälpa dig skapa din perfekta arbetsplats.
•Praktisk Layout Lokalen omfattar plan 1 och 2 i fastigheten, med bekvämt lastintag i markplan via lastport för smidig direktinlastning eller tillgång till nyrenoverade kontorsutrymmen via trapphus till kontorsytorna.
•Tillträde Preliminärt tillträde under Q3 2024. Säkra din plats i detta expansiva område redan idag.
•Utmärkta Kommunikationer Lättillgängligt från Ulvsundavägen, E18 och E4, med utmärkta busskommunikationer endast ca 5 minuter till Brommaplan. Tvärbanan finns finns på bara ett par minuters promenadavstånd med närmsta hållplats Johannesfred, vilken tar dig till bl. a. Solna C, Solna Station, Sundbyberg C eller Bromma flygplats på några minuter.
•Närhet till Flygplatsen Mycket nära Bromma Flygplats för smidiga affärsresor.
•Parkeringsmöjligheter Gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten, inklusive möjlighet för containeruppställning.

Tveka inte att kontakta vår ansvarige uthyrare för ytterligare information och för att boka visning. Detta är din möjlighet att skapa en optimal arbetsplats som möter alla dina behov. Välkommen till Johannesfredsvägen – din framtida företagsadress!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

1




Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd