Hyllie allé 33

Butik/Kontor, 1126 m2, Malmö, Hyllie

Unikt läge! Showroom och kontor med interntrappa på bästa hörnläget i Hyllie. Ta chansen och flytta in i hållbar fastighet! Välkommen

Hermod är ritad av Tengboms Arkitekter. Byggnaden präglas av en ljus och välkomnande och miljö där materialval som tegel, ljust infärgad betong och glas som ger en skön känsla till huset.

På varje våningsplan finns det sociala ytor i den uppglasade kuben med utsikt över gatorna, samt ett "green room" en form av balkong. Dagsljuset är maximerat via de stora fönstren med utblickar mot den gröna innergården och den livliga gatan. Entréerna är ljusa och välkomnande. På plan 6 finns en stor gemensam takterrass med tillgång till pentry och grillar. För att underlätta ett hållbart resande till kontoret finns det en sportdepå i källaren med parkering för cyklar samt duschar och förvaringsmöjlighet. Detta tillsammans ger de bästa förutsättningarna för en hållbar och hälsosam arbetsmiljö.

Hyllie är ett nav i Öresundsregionen med goda kommunikationer till skånska städer och till Köpenhamn och Kastrup. Det är en grön stadsdel med höga krav på hållbarhet och en stadsdel med både bostäder, skolor och kontor. I Hyllie är det nära till service med hotell, konferensanläggningar, köpcentrum, restauranger, frisörer, gym, simhall mm.

Hermod ligger dessutom bara någon minuts gångpromenad från Hyllie C och har busshållsplatser precis utanför entrén.

Omgivning

Omgivning/natur

Förutom de mindre grönytorna mellan husen finns det två stora parker; Vattenparken och den nya stadsdelsparken. Här finns utegym, lekplatser, fruktlund och blomsterängar. Det finns också flera cykelleder och löprundor, bland annat Hyllie milen.

Företag i närheten

Med tillgång till service och bra kommunikationer är Hyllie en attraktiv stadsdel. Flera företag har redan flyttat hit. Grannar i fastigheten är West Altantic, B&R Automation, Länsförsäkringar mfl och i området finns bla IKEA, Ikano, Tullverket, BOOZT, Trygg Hansa, P-Malmö, Skanska mfl. Förutom kontor finns det många restauranger, frisörer, gym, närservice med bland annat Spoonery, Holy Greens, Graffiti, Spill, Quality Hotel, Sats, Nordic Wellness, Pressbyrån mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheten har eget garage för bilar och cyklar. Ytterligare parkering finns i områdets parkeringsgarage.

Närservice

Inom gångavstånd finns service såsom hotell, konferensanläggningar, köpcentrum, restauranger, frisörer, gym simhall mm. Mellan husen finns mindre parker och gröna oaser.

Skyltläge

Skyltprogram finns för fastigheten med möjlighet att placera företagets skylt på fasaden. Till denna lokalen har ni även flera skyltfönster att marknadsföra ert företag genom.

Kommunikationer


Kommunikationerna i Hyllie är mycket bra. Det är enkelt att ta tåg, buss eller cykel. I området finns flera bilpooler. Hyllie C nås på någon minut. Flertalet busslinjer finns utanför entrén och taxi finns i den direkta närheten. Kastrup nås på ca 12 minuter och Malmö C nås på ca 6 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kv Hermod

Byggår

2016

Planlösning

Entréplanet har ett stort barkök, större matsalsmöjlighet, 3x samtal- och konferensrum samt en reception och utöver detta stora skyltfönster mot såväl Hyllie Allé som Arenagatan.

Interntrappan tar dig upp till kontorsplanet där det finns många enskilda kontors-, samtals- eller konferensrum blandat med öppen planlösning, touch-down arbetsplatser och andra ytor.

Energiklass

Miljöbyggnad Silver


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Fastigheten nås via den yttre och inre ringleden, allmänna kommunikationer med tåg/buss samt cykelleder. Lokalen nås antingen via fastighetens entréer eller via den egna entrén.

Ventilation

Mekanisk till- och från luft

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad



Kontakta Annonsör

Christian Histrup
042-490 13 15
ch@exeprop.se


Kontakt

Christian Histrup
Christian Histrup
042-490 13 15

ch@exeprop.se

Executive Property Europe AB
Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 19 lediga lokaler
exeprop.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327893

Utvalda lokaler från Executive Property Europe AB i Hyllie