Högavägen 4

Butik, 640 - 930 m2, Lerum, Floda

Möjligheternas lokal vid Flodamotet med fantastiskt skyltläge utmed E20
Stor och härlig lokal med många möjligheter, belägen utmed E20 med fantastiskt skyltläge som tillsammans med övriga byggnader inom området skapar entré till Floda. Fastigheten är placerad i direkt anslutning till Flodamotet strax öster om Göteborg och lokalen är fördelad på ca 930 m² butiksyta i bottenplan och lager om ca 290 m² en trappa upp. Dessa kan hyras tillsammans eller var för sig.

Lokalen passar utmärkt för verksamheter inom olika butikskoncept tex; möbler, yrkesbutik, livstilsbutik med inredning och kläder eller frilufts-, jakt & fiskebutik, men passar även som kontor, showroom, lager med enklare verkstad, bilhall, lek-land etc. Det är bara fantasin som sätter gränser.

För åtkomst till lagerdelen finns det en interntrappa som når upp till ovanvåningen men lagret erbjuder även in och utlastnings möjligheter från lastbrygga på baksidan då huset är byggt i suterräng.

I nära anslutning till fastigheten finns en pizzeria, en obemannad bensinstation och en biltvätt, andra hyresgäster i fastigheten är Portens gym och zoobutiken Djurnära.

Fastigheten erbjuder också gott om parkering till besökare och kunder, dessutom står Flodamotet inför en ombyggnation med planer på ny rondell, busshållplats och pendelparkering som ger möjlighet för ännu fler besökare till verksamheterna i huset.

Omgivning

Omgivning/natur

Floda är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar vandringsleden Gotaleden och det finns ett rikt djur- och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Närservice

I Floda finns flertalet trevliga restauranger, här finns även gym, charkuteri, matbutik, vårdcentral mm.

Kommunikationer


Fastigheten ligger i anslutning till E20 med närhet till Floda Torg och Floda station som är knutpunkt för både buss- och pendeltåg i Floda.

Närmsta busshållplats Floda motet

Parkering finns vid fastigheten

Övrigt

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Floda