Sankt Olofsgatan 5

Butik/Kontor/Kontorshotell, 132 m2, Falköping, Centrum

Välkommen till en fantastisk möjlighet att hyra en butikslokal med en yta på hela 132 m2!

Med sina generösa dimensioner erbjuder denna butikslokal gott om utrymme för att skapa en inspirerande och välkomnande atmosfär för både kunder och personal. Den öppna layouten ger dig möjlighet att skapa en optimal arbetsmiljö och exponera dina produkter eller tjänster på ett attraktivt sätt.

Det generösa skyltfönstret längs med fasaden ger dig möjlighet att dra nytta av maximal synlighet och locka till dig förbipasserande. Detta innebär att din verksamhet kommer att dra nytta av ett konstant flöde av potentiella kunder som lockas av den professionella och inbjudande presentationen av din butik.

Lokalens flexibilitet gör det möjligt för dig att anpassa den efter dina specifika behov. Oavsett om du driver en modebutik, en elektronikaffär eller ett kafé, har du utrymme nog att skapa den perfekta miljön för att framhäva dina produkter och ge kunderna en minnesvärd upplevelse.

Det strategiska läget är en annan nyckelfaktor som gör denna butikslokal till en attraktiv möjlighet. Belägen mitt i ett livligt och populärt område, kommer din verksamhet att dra nytta av det konstanta flödet av människor som rör sig genom området. Tillgängligheten för kunderna är enkel med närhet till kollektivtrafik och bekvämt parkeringsalternativ i närheten.

Förutom den generösa ytan och det strategiska läget erbjuder denna butikslokal även moderna faciliteter och en stilren design. Du kommer att ha tillgång till viktiga bekvämligheter som tillfredsställer både dina och dina kunders behov.

Sammanfattningsvis är denna butikslokal med sin imponerande storlek, strategiska läge och moderna faciliteter den perfekta platsen för att ta din verksamhet till nästa nivå. Missa inte denna unika möjlighet att skapa en framgångsrik och trivsam butiksupplevelse för dina kunder. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt din affärsdröm bli verklighet!

Fastighetsbeteckning

gästgivaren 8


Lokalen kan nås via

gågatan

Kontakta Annonsör

Ebbe Brandt
076-125 07 24
ebbe.brandt@neobo.se


Kontakt

Ebbe Brandt
Ebbe Brandt
076-125 07 24

ebbe.brandt@neobo.se

Neobo
Läs mer om Neobo och deras 66 lediga lokaler
www.neobo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328534

Utvalda lokaler från Neobo i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum