Statens Institutionsstyrelse till Lindhagensgatan

Vasakronan hyr ut 2 200 kvadratmeter till den statliga myndigheten Statens Institutionsstyrelse (SiS) på Lindhagensgatan 126 i Stockholm.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-21 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Lindhagensgatan. Statens Institutionsstyrelse (SiS) flyttar till Vasakronans fastighet på Lindhagensgatan i december.


Tenant & Partner har bistått SiS i projektets alla led, från initial behovsspecifikation fram till påskrivet hyresavtal och kvarstår i projektet fram till dess att myndig­heten flyttat in i de nya lokalerna.

SiS är en statlig myndighet som bedriver individuellt anpassad tvångsvård och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem och vuxna med missbruksproblem. De nya lokalerna omfattar drygt 2 200 kvadratmeter och ger SiS mycket konkurrenskraftiga nyckeltal för sitt huvudkontor jämfört med andra myndigheter med kontor inom Stockholms tullar.

Inflyttning sker i december 2014, och Tenant & Partner bistår fortsatt SiS med flyttprojektledning, representation under iordningställande av det nya huvudkontoret och möbel­upphandling.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration