Ny hyresgäst till Signalfabriken

Lorna Jane slog nyligen upp portarna för en brandstore-butik i Signalfabriken i Sundbyberg. Detta är den australienska sportmodekedjans andra brandstore-butik i Europa.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-21 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sportmode. Lorna Jane öppnade nyligen upp en brandstore-butik i Signal- fabriken i Sundbyberg.
Bild: Newsec Asset Management


Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och förvaltas av Newsec Asset Management. Lorna Jane säljer sportmode till kvinnor i alla åldrar.

– Signalfabriken är attraktiv utifrån flera perspektiv. Konceptet med restauranger och shopping i kombination med bostäder, ­hotell och kontor gör detta till en unik plats. Sundbybergs härliga grönområden och promenadstråk matchar Lorna Janes livsfilosofi och företagets grundstenar Move, Nourish, Believe, säger Helene Bonnevier, vice vd på Lorna Jane Sverige.

Signalfabriken öppnade under hösten 2013 och intresset för att etablera sig i kvarteret har varit stort både från kedjor som H&M, Lindex och Synoptik, men också från lokala butiker som livsstilsbutiken Mixit. Även serviceinriktade verksamheter som Sats, ­bibliotek och folktandvård har bidragit till att skapa en mångfald i utbudet.

– Lorna Jane tillför ytterligare en dimension i utbudet av butiker i Signalfabriken och bidrar även till att förstärka handeln. Vi tycker det är extra roligt att en så stark sportmodekedja har valt att etablera sig här, säger Cecilia Vestin, affärs­ansvarig på Newsec Asset Management.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration