Cykloteket flyttar till Hagastaden

NCC har skrivit hyresavtal med Cykloteket om 553 kvadratmeter i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden, Stockholm. Nu är endast en butikslokal i fastigheten ledig.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-08-21 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Snart fullt. När Cykloteket har flyttat in i Torsplan återstår 733 kvadratmeter att hyra ut.


– Vi ser fram emot att flytta verksamheten till Hagastaden och till en ny och inspirerande butikslokal för våra kunder. Hagastadens handelsplats är rätt läge för oss och här skapar vi tillsammans med NCC en butik där verksamheten kan möta marknaden på bästa sätt, säger Ted Kottulinsky, vd på Cykloteket.

Cyklotekets nya butik på Gävlegatan öppnades i april. I och med detta avtal finns endast en butikslokal på Solnavägen om 733 kvadratmeter ­ledig. Sedan tidigare är hela kontorsytan om 22 000 kvadrat­meter uthyrd.

– Vi är stolta över att Cykloteket har valt att etablera sig i Torsplan. När ett sådant starkt varumärke väljer att stanna kvar i Haga­staden blir det än en gång tydligt att vi är många aktörer som ser potentialen i området, säger Olle Forsberg regionchef NCC Property Development.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration