World Trade Center utökar på Teatergatan i Göteborg

Word Trade Center Göteborg expanderar sina lokaler på Teatergatan med 14 nyrenoverade kontor.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-02-04 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nordiskt tema. World Trade Center Göteborgs lokaler på Teatergatan är inredda med nordiskt tema.
Bild: Word Trade Center Göteborg


World Trade Center Göteborg driver två populära kontorshotell i Göteborg - ett på Mässans gata vid Korsvägen och ett på Teatergatan vid Avenyn - vilka i dagsläget huserar 170 olika företag i totalt 177 rum.

I januari expanderade World Trade Center sina ytor på Teatergatan med 14 nya kontor i olika storlekar. Precis som för resten av rummen har inredningen ett nordiskt tema och är gjord av inredningsfirman Bittra Britta.
Artikelbild

Mia Meriläinen
Bild: Word Trade Center Göteborg


– World Trade Center i Göteborg erbjuder allt ett företag behöver. Ändamålsenliga lokaler konferensrum, mindre mötesrum och ett stort nätverk, allt samlat på två av Göteborgs bästa adresser, säger Mia Meriläinen som är operativ chef på World Trade Center Göteborg.

Hög service


Förutom själva lokalerna kan hyresgästerna även nyttja olika typer av tilläggstjänster som t.ex. receptionsservice, posthantering och bokföring.

– Hög service är A och O på World Trade Center och mycket av servicen står receptionen för. Att ha en ständigt bemannad reception är ett stort mervärde. På World Trade Center Göteborg har man också en egen bokföringsavdelning. I stället för att sköta bokföringen själv, kan man låta det ske under World Trade Center Göteborgs tak. De goda konferensmöjligheterna är en stor grundsten i servicen på World Trade Center Göteborg. Både på Mässans gata och på Teatergatan finns mötesrum och konferensrum i alla olika storlekar, berättar Mia Meriläinen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration