Smått och gott: Smarta prylar

4 smarta prylar som underlättar ditt arbetsliv - och din fritid

Skriven av Joanna Nyholm 2013-10-23 | Arbetsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Uppblåsbart ljus


Efter en dag i solen ger denna smarta solcellslampa upp till tolv timmars ljus. Solcellslampan har tagits fram för att hjälpa de delar av världen där invånarna lever i energifattigdom. I Sverige är vi ganska ovana vid att inte ha tillgång till el, men visst förekommer det. Luci uppblåsbar solcellslampa är liten och kompakt i ihopfällt tillstånd men blir till en stabil lampa om du blåser upp den.

Luci uppblåsbar solcellslampa
195:-
www.coolstuff.se
Lura tjuven


Artikelbild

I dag vill alla ha det senaste – och det finns en mängd olika mobiltelefoner att välja mellan. Men förr fanns det bara en telefon som alla ville ha. Kamouflera din Iphone 5 som en 3310:a och dröm dig tillbaka till tiden då mobiltelefoner inte var något annat än just mobiltelefoner! Det sägs också att detta skal kan lura många tjuvar att tro att din mobil är gammal och inte värd att stjälas.

Iphone 5 skal 3310
99:-
www.roligaprylar.se
Artikelbild

Häftigt


Låt Mr P sätta tänderna i dina papper! Mr P häftapparat häftar glatt dina viktiga papper och bidrar till lite trevligare arbetsmiljö på kontoret eller i arbetshörnan hemma. Finns i flera färger. Mr P finns även som tejphållare som kan vara kul att matcha med på skrivbordet.

Häftapparat – Mr P
149:-
www.bluebox.se
Artikelbild

Undvik depression


Undvik depression nu när vi går mot mörkare tider med hjälp av Valkee ljusterapi. Man har undersökt om det finns andra sätt att absorbera ljus än genom ögonen, och det har upptäckts att hjärnan är känslig för ljus. Valkee är liten och bekväm. Den har två lampor som ser ut som öronsnäckor. Du sätter bara öronsnäckorna i öronen och ljuset går in i hörselgången.

Valkee ljusterapi
1 499:-
www.enklareliv.se


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration