Succé för Lokalmarknadsdagen

En brittisk professor, en världsberömd rocktrummis, en minister och en stand up-komiker – som dessutom är vice vd för ett av landets största börsnoterade fastighetsbolag. Lägg till cirka 400 besökare och ni förstår att årets upplaga av Lokalmarknadsdagen, som Lokalnytt arrangerade tillsammans med systermagasinet Fastighetssverige och Business Region Göteborg blev en stor succé.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-10-06 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fullsatt. Cirka 400 personer besökte Lokalmarknadsdagen på Radisson Blu i slutet av september.
Bild: Nicklas Tollesson


Lokalmarknadsdagen är ett seminarium kring fastighets- och näringslivsrelaterade frågor i Göte­borgsregionen. Det var andra gången som den nuvarande arrangörskonstellationen genomförde eventet. Nytt för i år var att seminariet hade förlängts till en heldag med ett efterföljande branschmingel och att ett flertal partners marknadsförde sig på eventet.

– Det här blev precis så bra som vi hade hoppats på. 400 besökare och ett superintressant program och jag har bara hört positiva synpunkter på arrangemanget. Det känns att vi har utvecklat Lokalmarknadsdagen mycket sedan förra året. Det var en helt annan inramning i år med flera starka partners som satte sin prägel på eventet. Att vi utökade till en heldag med ett branschmingel som avslutning var verkligen lyckat, säger Lokalnytts grundare och vd Rolf Andersson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration