WEG hyr logistik i Mölnlycke

WEG Scandinavia AB hyr 6500 kvadratmeter i Mölnlycke Företagspark av Eklandia.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-10-03 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Under uppförande. I somras inledde Eklandia byggnationen av en logistikbyggnad i Mölnlycke. Nu har bolaget tecknat hyresavtal med WEG, som hyr hela fastigheten.
Bild: Eklandia


Eklandia beslutade i juni att påbörja en logistikfastighet om 6 500 kvadrat­meter i Mölnlycke Företagspark. Nu har Eklandia tecknat hyresavtal med WEG Scandinavia AB avseende hela fastigheten.

Fastigheten ligger utmed riksväg 40 i Mölnlycke Företagspark, Härryda kommun. Byggnaden omfattar 5 800 kvadratmeter lager och 700 kvadratmeter kontor. Inflyttning sker i augusti 2014.

– Vi är mycket nöjda med Eklandias snabba och professionella bemötande i denna affär och ser fram emot att flytta in i lokalen som uppfyller alla våra krav på en modern och flexibel logistikanläggning. Läget nära riksväg 40 passar dessutom vår verksamhet mycket bra då vi har stor nytta av närheten till Landvetter flygplats, säger Anders Näzell, vd för WEG Scandinavia AB.

Uthyrningen har skett i samarbete med Colliers International.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration