Fler modekoncept till nya Allum

Varnergruppen satsar stort på nya Allum i Partille och etablerar både Cubus och det nya konceptet Volt, med flera kända varumärken. Dessutom nyetablerar sig skokoncernen Nilson Group med ett stort samlat skokoncept.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nytt. Hösten 2015 ska tillbyggnaden av Allum stå klar. De senaste aktörerna som har skrivit kontrakt är Cubus, Volt och Nilson Group.
Bild: Abako


Totalt innebär utbyggnaden av Allum cirka 30–40 nya butiker, caféer och restauranger samt gym.

– Varnergruppens positiva erfarenheter av Allum gjorde att valet var enkelt. Cubus målsättning är att växa i Sverige och därför är det strategiskt helt rätt att vi etablerar oss i ett väl utvecklat köpcentrum som ­Allum. Vi tror att detta kommer att bli en av våra bättre butiker med en hög snittomsättning och förhoppningsvis en topp 10-butik för oss, säger Tobias Knuthson, Sverigechef för Cubus.

Hela tillbyggnaden av Allum beräknas vara färdig hösten 2015 och innebär en ny yta på drygt 14 500 kvadratmeter med cirka 30–40 nya butiker, caféer och restauranger och fler parkeringsmöjligheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration