Två nya hyresgäster i Bonnierhuset

Zengun och Bonus Copyright Access har tecknat kontrakt med Bonnier Fastigheter om lokaler i Bonnierhuset på Torsgatan.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Byggentreprenören Zengun flyttar in på plan 13 och Bonus Copyright Access på plan 14.

– Intresset är fortfarande mycket stort för dessa unika lokaler och vi för diskussioner om samtliga kvarvarande våningsplan, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

– Zengun är Storstockholms snabbast växande byggentreprenör. Vi har tagit position som reell utmanare till de etablerade storbyggarna. Som en viktig pusselbit i framtidsplanerna ligger att etablera ett eget huvudkontor och att placera oss i Bonnierhuset passar vår verksamhet och varumärkespositionering perfekt, säger Ulf Jonsson, vd på Zengun.

Bonus Copyright Access är en upphovsrättsorganisation som på uppdrag av organisationerna på litteratur-, press, bild- och notområdet licensierar upphovsmännens och utgivarnas upphovsrättigheter.

I januari inledde Bonnier Fastigheter marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL och första hyresgästen, ­Visab Consulting, har redan flyttat in.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration