Mästerhuset i centrala Stockholm fullt uthyrt

Pembroke Real Estates Mästerhuset i centrala Stockholm är fullt uthyrt tre månader före färdigställandet.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Pembrokes Mästerhuset är ny fullt uthyrt.
Bild: Pembroke


NC Advisory kommer att hyra 2 500 kvadratmeter kontor på plan åtta och nio. Magnora hyr 1 310 kvadratmeter på våning åtta och Trioptima hyr 3 530 kvadratmeter på våning sex. Dess­utom öppnar Grupp F12 sin nya restaurang The Good Life i november 2015, vilket är ett nytt restaurangkoncept av Melker Andersson som kommer att uppta 1 000 kvadratmeter på bottenvåningen. Den genomsnittliga kontraktstiden är mer än tio år.

– Mästerhuset är Pembrokes första stora projekt i Stockholm och vi är mycket nöjda med dess framgång hittills. Vi har dragit nytta av vår internationella erfarenhet av fastighetsutveckling för att utforma en byggnad som kommer att sätta en ny standard för effektivitet och flexibilitet på Stockholmsmarknaden, och att nå 100 procents uthyrningsgrad innan byggnadens färdigställande vittnar om detta, säger Mark Takeuchi, senior vice president och Europachef för Pembroke.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration