Marbodal till Infra City

Infra City stärker sin position som norra Stockholms ledande kluster för köksbranschen när Marbodal etablerar sig under det fjärde kvartalet i år. Marbodal har tecknat ett hyreskontrakt om 440 kvadratmeter för butik och showroom.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Marbodal har skrivit hyresavtal om 440 kvadratmeter i Infra City.
Bild: Profi


Infra Citys utbud av handel inom kök och badrum är stort, sedan tidigare finns Ballingslöv, HTH-kök, Infra Kök, Kvik, Puustelli samt Bauhaus, Kakeldax och Sigtuna golv & kakel.

I samband med Marbodals etablering utvecklar Profi Fastigheter även ett nytt showroom-koncept med inriktning på konsumentmarknaden för bygghemma-branschen i Infra City.

– Etableringen av Marbodal ligger i linje med vår strategi för att stärka Infra City som ett komplett kluster för hem, fritid och bygg. Vi ser att våra hyresgäster inom dessa branscher utvecklas mycket starkt, vilket bland annat beror på att området erbjuder många "goda grannar", säger Thomas Sipos vice vd på Profi Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration