Santa Maria med flera i stor kontorsuthyrning i Mölndal

Förra året köpte Grandab en 6 000 kvadratmeter stor fastighet i Mölndal som var på väg att tomställas. Nu genomför Grandab en av de större kontorsuthyrningarna i Göteborgsområdet på senare tid och fyller större delen av fastigheten.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Grandab hyr ut 1 400 kvadratmeter i sin projektfastighet i Mölndal.
Bild: Krook & Tjäder


Grandab hyr ut cirka 5 000 kvadratmeter kontor i fastigheten Gastuben 3 i Mölndal till Santa Maria och Paulig Professional.

De ingår i den familjeägda internationella koncernen Paulig Group som grundades 1876 och som i dag är känd för produkter inom kaffe, internationella matkoncept, kryddor, snacks och hälsosam mat.

Koncernens verksamheter har växt ur sina befintliga kontorslokaler i Mölndal och Högsbo och tagit beslut om att samlokalisera sig i nya verksamhetsanpassade lokaler i fastigheten Gastuben 3.

Fastigheten är belägen i Åbroområdet i Mölndals kommun och innehåller cirka 6 000 kvadratmeter kontorslokaler. Fastig­heten förvärvades av Grandab med investerare i februari 2014 och var då fullt uthyrd till Astra Zeneca men med vetskap om att Astra ­Zeneca kommer att avflytta under ­våren 2015.

I samband med att fastigheten tomställs startar ombyggnadsarbetet för att anpassa ­lokalerna till Santa Marias och Paulig Professionals verksamhet. Santa Maria är det ledande smaksättningsvarumärket I Nord­europa och erbjuder kryddor, Tex Mex och andra internationella matkonceptprodukter samt BBQ-såser till kunder både inom dagligvaruhandeln och foodservice.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration