Profi fyller kvarteret Caroli

Profi Fastigheter har hyrt ut drygt 400 kvadratmeter till skokedjan Scorett/Håkanssons i kvarteret Caroli i Malmö med omedelbart tillträde och planerad öppning under våren 2014.

Skriven av Sofia Grymer 2014-03-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Kv Caroli. Skokedjan Scorett/Håkanssons hyr 400 kvadratmeter i kvarteret Caroli.


Nyligen har även två helt nya koncept slagit upp sina dörrar; Jumpers som erbjuder mode för killar och tjejer samt Slapdash, ett nytt koncept med färska juicer, frozen yoghurt och surdegstoast. Under november stärkte Caroli ytterligare sitt utbud då Bianchi Café & Cycles, G-Star Raw, Önska och Textil­bruket öppnade.

I och med tecknandet av kontrakt med Scorett/Håkanssons står nu nya kvarteret ­Caroli färdigt. Drygt 50 butiker och restauranger samt 550 parkeringsplatser inryms i det helt ombyggda handelskvarteret som tidigare inrymde Caroli City.

Den omfattande ombyggnationen, som innefattar såväl interiör som omgivande kvartersmiljö, har tagit fyra år och kostat närmare 400 miljoner kronor. I och med att den sista etappen öppnades i slutet av augusti har besöksfrekvensen ökat med mer än 40 procent.

– Vi har lyckats med vår vision, att etablera en ny mötesplats i Malmö och uppnått den mix av mode och mataktörer som krävs för att flytta en del av staden. Ett starkt skobutikskoncept, som Scorett/Håkanssons, var en viktig pusselbit för att möta våra kunders önske­mål, säger Profis vice vd Thomas Sipos.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration