Alla kontorsytor i Torsplan uthyrda

Stockholms läns landsting hyr ca 2500 kvadratmeter kontor i NCC:s nya kontors- och handelshus i Hagastaden.

Skriven av Sofia Grymer 2014-02-15 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Torsplan. Centrum för arbets- och miljömedicin flyttar in på 2 478 kvadratmeter i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden.
Bild: NCC


NCC har skrivit hyresavtal med Stockholms läns landsting om 2 478 kvadratmeter kontor för Centrum för arbets- och miljömedicin i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden, Stockholm.

Därmed är alla kontorsytor i fastigheten uthyrda.

Fastigheten Torsplan såldes tidigare i år till KLP Fastigheter AB som tillträdde i december 2013. NCC har fortsatt ansvarat för uthyrningen. Axfood, Mekonomen, Structor, Inspektionen för vård och omsorg, Max Hamburgerrestaurang, Systembolaget och Hemköp är några av de företag som valt att etablera sig i Torsplan.

I juli 2014 flyttar CAMM in i fastigheten. I och med detta avtal är hela kontorsytan om 22 000 kvadratmeter uthyrd.

– Vi ser fram emot att flytta till Torsplan i life science stadsdelen Hagastaden. Här får vi effektiva lokaler, säger Per Gustavsson, verksamhetschef för Centrum för arbets- och miljömedicin, CAMM.

– Vi är stolta och glada över att Centrum för arbets- och miljömedicin väljer Torsplan för sin verksamhet och att samtliga kontors­ytor därmed är uthyrda, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development.

– Det känns extra bra att ytterligare en life science-inriktad verksamhet väljer Torsplan och Hagastaden, vilket även ger oss positiv energi i arbetet med att under 2014 byggstarta vårt andra hus kring Torsplan.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration