Svevia flyttar in i Solna Business Park

Fabege hyr ut 1 900 kvadratmeter till Svevia i Solna Business Park.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-03-06 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Svevia blir ny hyresgäst på Svetsarvägen i Solna Business Park. Fabege hyr ut 1 900 kvadratmeter till det statliga bolaget.

– Det blir både roligt och spännande för Svevia att flytta till Solna Business Park. Den geografiska placeringen och de moderna, flexibla lokalerna var, i förhållande till övriga områden och lokaler vi tittat på, bäst för vår verksamhet och våra medarbetare. Vi ser också fram emot att få Fabege som hyresvärd då de genom hela processen visat prov på lyhördhet och professionellt bemötande, säger Marcus Skoglund, vd för Svevia Fastighet AB.

Solna Business Park är, enligt Urban Sjölund på Fabege, inne i en spännande och expansiv fas. Området får löpande ett bredare serviceutbud och det sker en förnyelse av såväl fastigheter som platser. Invigningen av den nya tvärbanestationen hjälper också till.

– Allt detta sammantaget bidrar till stadsdelens ökade attraktivitet och vi ser ett kraftigt ökat intresse från många nya företag, säger Urban Sjölund.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration