Essve Produkter flyttar in hos Humlegården

Essve Produkter hyr 1350 kvadratmeter av Humlegården i Akalla.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-03-04 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

1 350 kvadratmeter. Essve Produkter blir ny hyresgäst på Esboga- tan i Akalla.
Bild: Humlegården


Essve Produkter blir ny hyresgäst i Humlegårdens fastighet på Esbogatan 14 i Akalla. Avtalet omfattar cirka 1 350 kvadratmeter och inflyttningen sker till sommaren. Essve Produkter, med huvudkontor i Sollentuna, är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin och har verksamheter i nio länder.

– Vårt val av Humlegården som ny hyresvärd föll sig naturligt givet deras flexibla inställning till att anpassa lokalerna för att på bästa sätt uppfylla våra krav avseende slutkundsutbildning samt kontinuerlig test- och labbverksamhet. Därtill erbjuder dessa lokaler rätt förutsättningar för fortsatt tillväxt, säger Pontus Boman, vd på Essve Produkter AB.

I och med avtalet med Essve, expansioner hos befintliga hyresgäster samt ytterligare avtal som genomförts under hösten minskar vakansen i fastig­heten med nästan 4 000 kvadratmeter.

– Våningsplanen i fastigheten är stora och flexibla och tack vare det kan vi anpassa lokalen efter de önskemål och behov som Essve har. Vi är glada att få ytterligare en ny hyresgäst i huset och hälsar Essve varmt välkomna, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastig­heter.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration