Klövern hyr ut i Uppsala – Posthuset fullt uthyrt

Klövern har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Swedbank i kvarteret Suttung – det gamla Posthuset – intill Resecentrum i Uppsala.
 I och med detta är projektet fullt uthyrt.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Klöverns projekt i centrala Uppsala är nu fullt uthyrt.
Bild: Klövern


Avtalet omfattar dels plan 5, kontors­lokaler för bankens regionkontor, och dels lokalkontor i markplan med egen entré och banksal för personlig rådgivning med mera. Kontraktsytan är sammanlagt cirka 1 640 kvadratmeter och därmed är alla lokaler i det utbyggda kvarteret Suttung nu uthyrda. Den 1 december 2015 står Swedbanks nya lokaler färdiga för inflyttning.

Första inflyttning sker den 15 maj 2015, då Länsstyrelsen i Uppsala Län med närmare 200 medarbetare tar sina nya lokaler i besittning. Total lokalyta är cirka 3 400 kvadratmeter.

Inflyttning nummer två sker den 1 november 2015 då IP-Only flyttar in sitt huvudkontor på de två översta våningarna med plats för närmare 200 medarbetare och en dygnet runt-bemannad driftsledningscentral för data­trafik nationellt och internationellt. Lokal­ytan uppgår till närmare 3 200 kvadratmeter.

Etapp 2 i kvarteret Suttung innehåller ett högklassigt affärshotell med restauranger, konferensanläggning, skybar och 200 hotellrum. Hotellet kommer att drivas av Elite Hotels och öppnas den 1 september 2016.

I och med ovanstående så är båda etapperna av om- och utbyggnaden av kvarteret Suttung fullt uthyrd med totalt cirka 19 000 kvadratmeter kontors- och hotellytor.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration