Snart fullt uthyrt i Telefonfabriken

Nexus och Panasonic hyr kontorslokaler av Vasakronan på Telefonplan.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-04-07 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Telefonfabriken
Bild: Vasakronan


Nyligen blev det klart att Nexus flyttar in i Telefonfabriken på Telefonplan. Nu är det klart att även Panasonic väljer Vasakronans Telefonfabriken för sitt nordiska huvudkontor. Byggnaden har genomgått en omfattande renovering motsvarande en investeringsvolym om 320 miljoner kronor. Det är cirka 32 000 kvadratmeter industrihistoria som under det senaste året varsamt har omvandlats till att rymma moderna kontors­lokaler. Panasonic, som flyttar in i oktober, har tecknat avtal om 1 800 kvadratmeter med Vasakronan. De blir då granne med Försäkringskassan och Nexus. Den totala uthyrningsgraden i Telefonfabriken blir då 95 procent.

– Vi har på kortare tid än beräknat hyrt ut i princip samtliga lokaler i Telefonfabriken. Det är ett bevis för att det finns en stor efterfrågan på högkvalitativa produkter i närförorter med bra kommunikationer, som till exempel Telefonplan, säger Ronald Bäckrud, regionchef för Vasakronan.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration